Google+

Futuristic Mid-Century Modern

zondag, november 10, 2013 - 21:58

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
4
Badkamers: 
4
Prijs (ongemeubileerd): 
§253,814
Prijs (gemeubileerd): 
§464,275
Bouwstijl: 

Ik heb het kavel op 1330 Wet Basin Bend vervangen. Als je ook een perfect uitzicht wilt bij het water, vervang dan het kavel op die locatie!

Weer een mid-century modern huisje. Deze keer is het echter een mid-century modern huis gemaakt voor de toekomst. Dit huis past perfect in Oasis Landing. Wat maakt het uit dat het niet spierwit is zoals de andere huizen... Het heeft strakke lijnen. Het is gemaakt van steen en hout. Je moet het huis eens zien in de nacht. Een pareltje om in te wonen!

Als je op het kavel komt, loop je direct onder de carport door. De carport heeft ruimte voor 2 auto's en 2 fietsen. Als je het kavel koopt, zijn er al 2 zweefauto's aanwezig op het kavel, evenals twee zweeffietsen (waarvan eentje voor kinderen). Je kunt de woonkamer ingaan, naar boven lopen naar het terras, naar de keuken gaan, of gewoon achterom waar je nog een terras kunt vind.

De woonkamer heeft een gezellige zithoek met hoekbank. In de zithoek kun je recht in de kelder kijken. Vanuit de zithoek kun je genieten van de kolossale holografische televisie, of je kan staren naar het zwembad van de verdieping erboven. Achter de bank staan meerdere stenen en struiken om het een wat groenere omgeving te maken. In de andere hoek vind je nog meer groen, kristalplanten om precies te zijn. Er staan nog meer kristalplanten buiten trouwens. De woonkamer is voorzien van een leuke moderne holografische tv, een moderne stereo, planken om prullaria op te zetten, en een leuke boekenkast. Er is ook een holografische muur, een rhythm-a-con laser instrument, jet pack, en een hoverboard klaar voor gebruik. Je kunt naar boven of onder door middel van de lift. In de kelder kun je objecten tentoonstellen.

Als je naar boven gaat kom je op een mooi terras met houten vloertegels. Wederom is er veel groen aanwezig achter het zitgedeelte. En natuurlijk het zwembad waar ik het eerder over had. Vanuit het terras kun je of naar het stenen terras gaan, of naar binnen. Het stenen terras heeft een schildersezel, twee relaxstoelen, een bijzettafel met nieuwe computer en nog meer groen. De relaxstoelen hebben een mooi uitzicht over het omringende water. Vanuit het stenen terras kun je naar binnen gaan, of naar beneden met de stenen trap, en dan eindig je weer onder de carport. Als je verder naar achter de keuken doorloopt, zie je een eetgedeelte voor 6 personen, en een jacuzzi.

Terug beneden, in de keuken. Alles wat je maar nodig kunt hebben is aanwezig, inclusief keukeneiland, een hoge stoel voor de kleintjes, en een zitgedeelte voor 4 personen. Vanuit de keuken kun je naar het tweede zwembad. Dit overdekte zwembad is best wel groot. De lift in de keuken brengt je naar boven. Boven kun je een potje futuristisch schaken spelen, maar ook tafelvoetbal. Er zijn in deze ruimte nog meer struiken en stenen aanwezig, om buiten naar binnen te brengen! Deze verdieping is de enige verdieping met een volledige badkamer met daarin een normaal toilet, normale douche, normale badkuip, twee wastafels en een Tardisiaanse sonische douche, als je toekomst Sims niet zo van de ouderwetse manier van douchen houden.

De studeerkamer is een grote kamer met een mooi uitzicht aan de linker- en voorkant. Je Sim kan lekker werken of spelen op de computer en tegelijkertijd genieten van de warmte van de open haard, en het prachtige uitzicht op het water buiten. Op de eerste verdieping is een fijne slaapkamer met prachtig uitzicht over het water buiten het kavel. Maar je kunt ook het water onder de kamer zien, aangezien er een transparante vloer in zit. En onder de slaapkamer bevindt zich het grote zwembad! De kamer heeft een droompod en een moderne boekenkast. Het is redelijk minimalistisch. Direct om de hoek kunnen je Sims zichzelf opfrissen in de alles-in-een badkamer, of de kledingkast gebruiken om van outfit te wisselen.

De tweede verdieping kun je bereiken met de lift. En daar is nog een slaapkamer, precies boven de slaapkamer die ik net beschreef. Deze heeft echte geen transparante vloer in verband met privacy? Hahaha. Maar er zijn wel grote ramen aanwezig zodat je de omgeving goed kunt zien. Verder heeft deze slaapkamer een aansluitende alles-in-een badkamer, en een grote kledingkast. Oh en natuurlijk datgene wat het een slaapkamer maakt: er staat een droompod. Buiten de slaapkamer is een ruimte met een plumbot werkstation, twee plumbot laadstations en een bankje. Via deze weg bereik je ook de babykamer.

Met de lift kom je op de bovenste verdieping, wat een beetje lijkt op een loft. Je kunt naar beneden kijken en dan zie je het plumbot werkstation. De "loft" heeft een normaal bed met nachtkastjes, een kledingkast en nog een alles-in-een badkamer.

Het hele kavel is voorzien van stenen, struiken en bomen. Zowel op het terrein beneden als op de daken. Op de bovenste verdieping kun je ook een mooi beeld zien staan, wat het huis helemaal afmaakt. In het donker springt het huis eruit met de blauwe sci-fi verlichting. Speciaal voor jullie heb ik ook in andere seizoenen en in Utopia in Oasis Landing screenshots gemaakt van het kavel.

Mastodon - Mastodon