Google+

Mid-Century Huis "Long Beach"

donderdag, mei 23, 2013 - 00:51

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
2
Badkamers: 
2
Prijs (ongemeubileerd): 
§69,912
Prijs (gemeubileerd): 
§121,384
Bouwstijl: 

Leuk huisje in mid-century stijl voor een kleine familie. Heeft een woonkamer met open haard, een luxe studeerkamer, een grote keuken met ontbijt/eethoek en een bar, en een ruime badkamer met douche/badkuip. Boven bevinden zich twee slaapkamers. Een grote slaapkamer voor de ouders, een andere slaapkamer met genoeg ruimte voor minstens 2 personen, een badkamer met wasgedeelte, ligbad en een aparte douchecabine. Aan de buitenzijde zie je de garage met een oprit en ruimte voor 2 fietsen. Het huis heeft een terras met bijpassende meubeltjes en een barbecue. Dit huis kan gemakkelijk kind- en huisdiervriendelijk worden gemaakt!

Hoewel er veel items uit uitbreidingspakketten en store sets zijn gebruikt, kun je dit huis waarschijnlijk ook wel zonder installeren. Let wel op, dat de hele mid-century en lounge sfeer zal verdwijnen zonder deze items! Ik heb bijna alle items uit de Mid-Century store sets gebruikt en een aantal uit de Lucky Palms wereld. Ik heb geen items gebruikt uit accessoirespakketten.

Ik heb het huis met Delphy's Custard programma gecontroleerd en er zit geen slecht materiaal in. Zou dus veilig moeten zijn! Downloaden is echter nog steeds op eigen risico!

Mastodon - Mastodon