Google+

Mid-Century Modern Pleasantview

donderdag, augustus 15, 2013 - 21:51

Maker:

Soort: 
Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
2
Prijs (gemeubileerd): 
§110,317
Bouwstijl: 

Ik ging een tijdje geleden weer De Sims 2 spelen. Zoals altijd kon ik het weer niet laten om te gaan bouwen. Eeeeen op de een of andere manier ontstond er toen een mid-century modern huis in De Sims 2 lol. Ik heb het in Droomzicht (Pleasantview) gemaakt, vandaar de naam.

Deze mid-century woning heeft geen echte gang. Je komt direct het huis binnen en hebt dan de keuken en het eetgedeelte aan de linkerzijde, een klein kantoortje aan de rechterzijde, en als je rechtdoor gaat kom je in het woongedeelte terecht. Het is allemaal open, hoewel sommige ruimtes wel gescheiden zijn door coole ramen. De woonkamer heeft een driezitter en twee tweezitters, een open haard, een salontafel, een krabpaal en twee boekenkasten. Het kantoortje heeft een bureau met telefoon (geen computer, want tja, mid-century lol), en een grote mand voor huisideren in de hoek. De keuken heeft alle benodigdheden, een eetgedeelte voor 4 Sims en een kinderstoel. Er is tevens een entertainmenthoekje achterin de woning met daar een piano, een schildersezel en wat speelgoed voor peuters. Het toilet beneden heeft een toilet, wastafel met spiegel en een kattenbak. Ja, het is een diervriendelijk huis. Want buiten voor het huis staat ook een hondenhok. Achteraan op het kavel staat ook een telescoop. Kom maar op met die aliens!

Boven is er een grote entertainmentruimte met een pooltafel en een viool. Maar je kunt hier ook met gemak een supergrote slaapkamer van maken. Er is een grote slaapkamer voor de ouders, een kinder-/tienerkamer en een babykamer. Nog een badkamer, compleet met toilet, wastafel,  spiegel, douche/bad combinatie en een klein potje voor de peutertjes. De gang heeft een aantal hobby objecten zoals de naaimachine, pottenbakkerswiel en een schaaktafel. En de laatste kamer is een fitnessruimte!

Ik heb geen CC gebruikt. Mijn game is momenteel helemaal vanilla (dus zonder downloads). Maar het is altijd een goed idee om de bestanden die je in je spelt stopt eerst te controleren!

Mastodon - Mastodon