Google+

Simpedia: De Sims 3: Exotisch Eiland

Media

Er staan je Sims nieuwe avonturen te wachten aan de zonnige kusten en het glinsterende water van een exotisch eiland! Van het verkennen van tropische eilanden tot het bouwen van een vijfsterrenresort, je Sims kunnen een onvergetelijke reis beleven of een nieuw huis voor zichzelf bouwen in deze nieuwe utopie. Sims met zeebenen kunnen zelfs het roer van volledig aanpasbare woonboten nemen en van eiland naar eiland varen! Als je Sims liever in het water dan op het water zijn, kunnen ze al snorkelend en duikend de oceaan verkennen. Wie weet ontdekken ze wel een gezonken schat of sluiten ze vriendschap met een zeemeermin! Met innovatieve nieuwe functies die nog nooit eerder zijn vertoond in De Sims en tal van nieuwe mogelijkheden ter land en ter zee, zullen je Sims van alle voordelen van een eigen exotisch eiland kunnen profiteren.

Kenmerken

Er staan diverse exotische eilandavonturen te wachten op je Sims! Van het verkennen van de eilanden in volledig aanpasbare woonboten tot het bouwen van een vijfsterrenresort, je Sims zullen dol zijn op deze tropische levensstijl. Sims met zeebenen kunnen van eiland naar eiland varen en het water in duiken om naar gezonken schatten te zoeken, of vriendschap te sluiten met een zeemeermin! Inclusief tal van innovatieve nieuwe functies die nog nooit eerder zijn vertoond in De Sims.

 • Hijs de zeilen.
  Of het nu met een roeiboot of speedboot is, je Sims kunnen nu de haven uitvaren om nieuwe gebieden te ontdekken en van eiland naar eiland te varen. Niet geschikt voor landrotten!
 • Bouw en run een vijfsterrenresort.
  Creëer een gezinsvriendelijk resort met waterglijbanen en buffetten, een romantisch rustoord met minimalistische huisjes of een resort voor singles met meerdere poolbars waar je Sims kunnen kletsen en flirten. Kies en verfijn je voorzieningen, bepaal je prijzen en wacht tot de recensies—en Simdollars—binnenstromen. Hoe hoger je sterwaardering, hoe populairder je resort zal zijn!
 • Leef op het strand.
  Kijk welke verrassingen er onder de zee verborgen liggen als je Sims hun vaardigheden opbouwen met snorkelen en duiken. Je Sims kunnen aanspoelen op de kust van een nieuw eiland of gezonken of begraven schatten vinden.
 • Woon op het water.
  Of je Sims nu dol zijn op het water of geboren zijn om te zwerven, een woonboot zou wel eens het perfecte onderkomen kunnen zijn. Woonboten zijn volledig aanpasbaar en kunnen in elke open haven aan worden gelegd. Dus als je Sims het uitzicht zat zijn, kunnen ze zo naar een nieuwe locatie varen!
 • Nieuwe manieren om te bouwen.
  Nieuwe funderingen geven je Sims het beste van twee werelden—een huis dat deels op het water en deels op het land staat. Bouw een resort, creëer reizende woonboten en laat je Sims genieten van hun eigen exotische eiland!

Release Dates

Releasedatum VS: 
25 jun 2013
Releasedatum EU: 
27 jun 2013
Releasedatum VK: 
28 jun 2013

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon