Google+

Mid-Century Home Kauhale Makai

dinsdag, juni 18, 2013 - 18:21

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
3
Prijs (ongemeubileerd): 
§89,743
Prijs (gemeubileerd): 
§248,047
Bouwstijl: 

Kauhale Makai is een mid-century huis, perfect voor een tropische locatie zoals Sunlit Tides of Isla Paradiso!

De achtertuin heeft vermaak voor alle leeftijden! Er is een groot zwembad, tuinmeubilair, jacuzzi, een boomhut, een trampoline, waslijn, een dubbele schommelset, een wipwap en een zandbak. Het kavel heeft veel groen. Veel bomen, struiken, rotsen en bloemen. Zelfs bovenop de daken en de trellis. Er is ook nog een schuurtje, waar je van alles kan wegzetten naar keuze, fietsen, oud meubilair, een kunstenaarshok? Het is helemaal aan jou!

In het huis op de begane grond vind je een gezellige woonkamer met open haard, een open eetkamer die naar de keuken leidt, en heeft een klein kantoorhoekje er tussenin. Naast de keuken is ook een badkamertje met toilet, wastafel en spiegel. Er is ook een garage en oprit.

Boven in de hal staat een blokken/tekentafel voor de kleintjes. Er is een ouderslaapkamer met bijbehorende badkamer. Er is een kamer voor kinderen of tieners (geschikt voor 2 als je wat meubels verzet). En er is ook een babyjamer, voor de allerkleinsten. Er is nog een badkamer voor de kinderen die ze moeten delen. En als laatst is er ook een leuke speelkamer met een arcademachine, schaaktafel, schildersezel en een gitaar.

Dit huis gebruikt de meeste utibreidingen tot en met De Sims 3: Jaargetijden. En wat accessoirespakketten. Ik heb ook veel officieel store spul gebruikt. Vooral de mid-century sets, en de kerstboom. En ik geloof dat de telefoon in de woonkamer ook een registratiebeloning is, van De Sims 3: Levensweg.

Het bestand is gecontroleerd met Delphy's Custard en was schoon en veilig bij mij. Dus het zou ook veilig moeten zijn voor jou. Zoals altijd downloaden op eigen risico!

Mastodon - Mastodon