Google+

Simpedia: De Sims 3: Levensweg

Media

Beleef de allermooiste gebeurtenissen samen met je Sims! Begin met de fantasierijke kindertijd en probeer je staande te houden tijdens de woelige tienerjaren. Ervaar hoe ingewikkeld het leven van volwassen Sims kan zijn en probeer zoveel mogelijk uit de verschillende levensstadia te halen. Een keur aan nieuwe mogelijkheden en activiteiten zorgen ervoor dat de levens van je Sims nog meer inhoud krijgen dan ooit tevoren, ongeacht hun leeftijd, Door de nieuwe feestelijkheden, dramatische gebeurtenissen en gloednieuwe creatieve mogelijkheden kunnen je Sims in De Sims 3 Levensweg nog meer uit hun levens halen!

Kenmerken

  • Sims van alle leeftijden kunnen van de nieuwe activiteiten genieten! Kinderen kunnen met vrienden in hun boomhutten spelen. Tieners kunnen de leukste geintjes uithalen. Volwassenen kunnen overvallen worden door een midlifecrisis. En nog veel meer!
  • Laat wilde tieners een feestje geven terwijl de ouders van huis zijn, ga naar de diploma-uitreiking van de middelbare school of pink een traantje weg op een bruiloft. Al deze nieuwe feestelijke gebeurtenissen maken het leven van je Sim nog veel leuker!
  • Van wilde vrijgezellenfeestjes tot slechte rapporten en roddels over Sims die hun partner bedriegen; het belooft een dolle boel te worden!
  • Sims kunnen op nieuwe manieren creatief aan de slag gaan met bijvoorbeeld chemicaliën en homevideo's die ze op hun eigen televisies af kunnen spelen. Jonge Sims kunnen net doen alsof ze astronauten, dinosaurussen of prinsessen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Met het nieuwe systeem voor herinneringen wordt het nog eenvoudiger om weg te mijmeren bij alle mooie gebeurtenissen. In dit systeem worden alle belangrijke momenten uit de levens van je Sims opgeslagen, zodat je deze heuglijke evenementen kunt delen via Facebook of 'Mijn pagina' van je Sims!

Release Dates

Releasedatum VS: 
31 mei 2011
Releasedatum EU: 
2 jun 2011
Releasedatum VK: 
3 jun 2011

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon