Google+

Simpedia: De Sims 3: Vooruit in de Tijd

Media

Reis naar de toekomst … en weer terug!

Introductie

Zwengel het Tijdportaal aan en stuur je Sims naar de spannendste bestemming tot nu toe: een gloednieuwe wereld die honderden jaren in de toekomst bestaat! Terwijl ze daar zijn kunnen je Sims aan hun geavanceerde technologievaardigheid werken om het meeste uit toekomstige technologieën te halen. Of je Sims zich nu met een zweefbord of jetpack verplaatsen, per monorail of metrolift reizen, of aantrekkelijke futuristische kapsels en kleding uitproberen, er is een gloednieuwe wereld om te verkennen mee te experimenteren. Creëer en customize Plumbots met 'Bot creëren', voeg ze toe aan je huishouden en programmeer ze met tal van eigenschapchips die hun gedrag zullen veranderen! Schakel wanneer je maar wil tussen de wereld van nu en toekomstige werelden en kijk hoe de acties van je Sims in het heden verrassende effecten kunnen hebben op hun nalatenschap, afstammelingen en zelfs de manier van leven voor toekomstige Sims!

Kenmerken

  • Neem je Sims mee naar de toekomst! Voor de eerste keer in de geschiedenis van De Sims kun je met het leven in de toekomst spelen! Betreed het Tijdportaal en neem je Sims mee naar een nieuwe wereld die zich honderden jaren in de toekomst afspeelt en waar ze een compleet nieuwe manier van leven kunnen ervaren.
  • Experimenteer met toekomstige technologie. Kijk hoe nieuwe technologieën voor entertainment, vervoer en wonen de manier waarop je Sims eten, slapen, reizen, sociaal doen, werken en plezier maken volledig op zijn kop zetten. Je Sims kunnen deze gloednieuwe technologieën in de toekomst leren en hun geavanceerde technologievaardigheid mee terug naar het heden nemen om het meeste uit de voorwerpen hier te halen!
  • Verander het leven in de toekomst. De acties van je Sims in het heden leggen de basis voor hun toekomstige nalatenschap. Je Sims kunnen zelfs hun toekomstige nakomelingen ontmoeten en hun lot veranderen door in het heden actie te ondernemen! Nu ze het lot van de toekomst kunnen veranderen... zullen je Sims er dan naar streven om er een super utopische samenleving van te maken of juist een wereld vol chaos creëren?
  • Vertel nieuwe verhalen met het spiksplinternieuwe 'Bot creëren'. Bouw en pas tal van Plumbots aan om ze aan het huishouden van je Sims toe te voegen! Creëer unieke eigenschapchips die je kunt gebruiken om je Plumbots mee te programmeren. Deze Plumbots kunnen met maar liefst zeven van deze eigenschapchips worden uitgerust, en zullen zich op tal van interessante en verrassende manieren gedragen. Wat zou er gebeuren als je de chips van de robotnanny en het sinistere circuit met elkaar combineert?
  • Koop en bouw de huizen van de toekomst. Geef een futuristisch tintje aan de huizen van je Sims met holografische televisies, schildersezels, planten en computers en ga via metroliften van de ene verdieping naar de andere. Installeer automatische schuifdeuren, vredige dakterrassen en glazen vloeren en muren om huizen die perfecte futuristische touch te geven. Het huis van de toekomst is alles wat jij er van maakt!
  • Speel met een nieuwe wereld die zich honderden jaren in de toekomst afspeelt. Flits per monorail door de stad of maak gebruik van een jetpack om met vrienden van de ene futuristische plek naar de andere te zoeven! Bezoek gloednieuwe locaties als het Toekomstige Winkelcentrum en koop de nieuwste gadgets en kleding via tal van interactieve vitrinekasten. Geniet van overheerlijke synthesemaaltijden die door Plumbots in het outdoorcafé worden geserveerd. Kies voor een futuristische carrière door een Plumbotdealer of een astronoom bij het Interstellaire Observatorium te worden. Of trek er op uit om de uitgestrekte woestenij te verkennen; misschien vinden je Sims er wel zeldzame relikwieën of aanwijzingen wat er met de oceaan is gebeurd!

Release Dates

Releasedatum VS: 
22 okt 2013
Releasedatum EU: 
24 okt 2013
Releasedatum VK: 
25 okt 2013

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon