Google+

Simpedia: De Sims 3: Jaargetijden

Plezier Voor Alle Jaargetijden

Speel met de steeds veranderende jaargetijden! Met het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket laat je Sims op een warme zomerdag in zee zwemmen, naar appels happen in de herfst, hun snowboardkunsten testen in de half-pipe of de lente verwelkomen met een kleurrijke paraplu en een dansje in de regen. Gloednieuwe activiteiten, zoals voetbal en grote seizoensfestivals en -feesten brengen ieder jaargetijde op hun eigen manier tot leven. Je Sims kunnen hun lippen tuiten in het kushokje tijdens het lentefestival, of kijken welke Spookdagverrassing ze te wachten staat in het spookhuis.  Trek je Sims de geschikte kleding aan om alle weersomstandigheden te kunnen doorstaan, van regenjassen tot sneeuwpakken. Met nieuw eten en nieuwe decoraties en weereffecten kunnen je Sims genieten van de continu veranderende jaargetijden en op een unieke manier met het leven spelen!

Kenmerken

  • Laat je Sims genieten van nieuwe activiteiten voor ieder jaargetijde: Je Sim kan het hele jaar door nieuwe activiteiten ondernemen en bijvoorbeeld een knusse iglo bouwen, een enge lantaarn uit een pompoen snijden, van de duikplank springen of gloednieuwe vuurpijlen de lucht in schieten.
  • Sims bezoeken samen de leuke seizoensfestival: Sims kunnen tijdens het jaarlijkse winterfestival de strijd met elkaar aangaan in een sneeuwballengevecht, hun gezicht laten schminken tijdens het zomerfestival, de bloemetjes buitenzetten tijdens het lentebal of naar appels happen tijdens het herfstfestival.
  • Ervaar de pret en uitdagingen die bij het veranderlijke weer horen: Door de nieuwe weersomstandigheden en de nieuwe reacties van Sims op het weer komen de kracht en pracht van Moeder Natuur nog beter over!  Sims kunnen zonnen, door de bliksem geraakt worden of kou vatten!
  • Haal buiten naar binnen: Je Sim kan nu een recept voor pompoentaart leren of het huis inrichten met nieuwe meubels en decoraties. Er zijn genoeg spullen beschikbaar om ieder jaargetijde in stijl in te luiden. Schaf ruim voor de zomer begint een verfdouche aan, of bereid je voor op de feestdagen met de huisverlichting en -decoraties.
  • Kleed je naar het weer: Laat je Sims de nieuwste mode van het jaargetijde dragen. Er zijn sneeuwpakken, zomerjurkjes, regenjassen, paraplu's en nieuwe Spookdagkostuums beschikbaar!
  • Heet nieuwe mysterieuze gasten welkom: Er zijn niet alleen nieuwe weersomstandigheden onder de zon! Maak vrienden met een buitenaardse bezoeker en gebruik diens vliegende schotel om een van de buren te ontvoeren, een invasie uit te voeren op een openbare kavel of naar de sterren te reizen.

Release Dates

Releasedatum VS: 
13 nov 2012
Releasedatum EU: 
15 nov 2012
Releasedatum VK: 
16 nov 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon