Google+

Victorian Dream

vrijdag, november 1, 2013 - 00:44

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
5
Badkamers: 
5+
Prijs (ongemeubileerd): 
§182,142
Prijs (gemeubileerd): 
§351,056
Bouwstijl: 

Dit huis is gemaakt voor Midnight Hollow, maar het past wellicht ook in andere werelden. Let wel, je hebt wel de Midnight Hollow wereld nodig, want ik heb veel muren en objecten uit die wereld gebruikt. Ik heb geen idee of het spel de items vervangt, het weigert te installeren of zelfs zal crashen. Dus zorg dat je Midnight Hollow hebt als je dit huis gaat installeren. Verder heb ik veel gratis sets van de store gebruikt. Vooral de Halloween en Thanksgiving sets.

Buiten is er een oprit en een pompoenentuintje. Kleine trapjes brengen je Sim naar het huis. De hal gaat naar meerdere kamers. De salon met een grote vleugel, de woonkamer, de trap naar boven, en een boekenkast met daarachter een verborgen ruimte (deze leidt naar beneden, naar de kelder). De woonkamer heeft een grote tv, ouderwetse radio, een dominotafel, en een boekenkast. Vanuit de woonkamer kun je doorlopen naar de studeerkamer. De studeerkamer heeft een open haard, een bureau, een grote staande klok, en een kast. Vanuit de studeerkamer kom je in de relatief kleine keuken terecht. Daarnaast is de eetkamer, met ruimte voor 6 personen, en een baby of peuter. Als laatste is er nog een aparte ruimte voor de bar en een kinderoventje. Er is een kleine toiletruimte beneden. Achterom is een veranda met een schildersezel, een schaaktafel, en meerdere plantenbakken voor je tuinierende Sims.

De kelder heeft meerdere objecten voor vaardigheden zoals Bothilda (Bonehilda), scheikundelab, uitvinders werkplaats, een beeldhouwwerkplaats, en een pooltafel.

Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers. Een grote slaapkamers voor de ouders, een kamer met groot bed geschikt voor de meeste leeftijden, een slaapkamer met twee aparte enkele bedden, een slaapkmer met een enkel bed, en als laatste een babykamer voor de allerkleinsten. Er zijn 4 badkamers. De grootste heeft ook een waskamer ernaast.

De tweede verdieping heeft meerdere hobbykamers, een magiekamer, en een verborgen kamer - hoewel er nog niets instaat, maar dat kan dus wel. Leuk voor verhalen.

Mastodon - Mastodon