Google+

Een lijst van de Sims Camp en Gamescom deelnemers

donderdag, augustus 8, 2013 - 14:35

Ik heb aangekondigd dat ik naar zowel Gamescom als Sims Camp zal gaan in dit bericht. Vandaag wil ik graag vertellen wie er nog meer gaat! Want ik ben natuurlijk niet de enige fansite. :P Met wat hulp van SimsVIP en Platinum Simmers, is hier de lijst van de Sims Camp deelnemers:

Ik heb zo'n zin om al deze mensen te ontmoeten, en natuurlijk ook de SimGurus!

Maar er is meer. Helaas kan EA niet alle fansites uitnodigen op Sims Camp. Maar een deel van hen gaan toch iets speciaals doen op Gamescom! Ik weet dat EA Duitsland en EA Nederland allebei meerdere fansites naar Gamescom sturen, en zij zullen daar dan De Sims 4 en De Sims 3 Into the Future zien, evenals de Sims Camp mensen, achter gesloten deuren. Hier is een lijst van de deelnemers (althans dit zijn de mensen waarvan ik weet dat ze gaan):

Nederlandse fansites:

Duitse fansites:

Met dank aan Lars van SimGlobe voor de lijst met Duitse fansites!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon