Google+

Gamescom en Sims Camp!

maandag, augustus 5, 2013 - 00:03

Ik moest dit zo ontzettend lang geheimhouden. En ik ben dan ook zo blij dat ik het eindelijk van de daken mag schreeuwen!

SNW gaat dit jaar naar Sims Camp en de Gamescom!

OMG! :D :D :D

Ik kan mijn enthousiasme niet eens in woorden uitdrukken! De tekst in dit bericht verbleekt bij mijn enthousiasme in het echt!

Voor nu zal ik het enkel bij deze aankondiging houden. Later vandaag hoop ik het pakketje te ontvangen met meer info, welke ik misschien ook in een ander bericht zal tonen. Ik ga tevens alle deelnemers noemen. Maar nu nog niet. We hebben allemaal hetzelfde embargo gekregen, maar, het eindigt bij iedereen om middernacht. Dus dit betekent dat de mensen in de VS bijvoorbeeld nog minstens 6 uur moeten wachten, sommigen van hen wellicht zelfs 9 uur. Dus dan zou het niet echt tof zijn als iedereen verder al vertelt dat zij erheen gaan, terwijl ze het zelf nog niet mogen vertellen! Ja toch? En dan als laatste, en dit is echt ontzettend zenuwslopend voor mij, ben ik ook van plan om over Sims Camp te gaan vertellen in een video. Ik ben nog aan het twijfelen tussen Engels en Nederlands. Als ik Nederlands praat kan dat op mijn eigen tempo en zonder rare accenten enzo, en ik kan er dan gewoon ondertiteling bij doen. Aan de andere kant moet ik mijn Engels toch oefenen, aangezien dat op Sims Camp toch gesproken zal worden. Wat willen jullie liever? Laat een reactie achter! Engels of Nederlands? Ik zal het antwoord met de meeste stemmen overwegen.

Voor nu is het een verstandige keuze om SNW te volgen op Twitter, Facebook, YouTube, Tumblr, en Instagram. Ik zal die kanalen namelijk allemaal updaten tijdens het event.

Meer informatie volgt later :D <3

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon