Google+

Gamescom en Sims Camp!

maandag, augustus 5, 2013 - 00:03

Ik moest dit zo ontzettend lang geheimhouden. En ik ben dan ook zo blij dat ik het eindelijk van de daken mag schreeuwen!

SNW gaat dit jaar naar Sims Camp en de Gamescom!

OMG! :D :D :D

Ik kan mijn enthousiasme niet eens in woorden uitdrukken! De tekst in dit bericht verbleekt bij mijn enthousiasme in het echt!

Voor nu zal ik het enkel bij deze aankondiging houden. Later vandaag hoop ik het pakketje te ontvangen met meer info, welke ik misschien ook in een ander bericht zal tonen. Ik ga tevens alle deelnemers noemen. Maar nu nog niet. We hebben allemaal hetzelfde embargo gekregen, maar, het eindigt bij iedereen om middernacht. Dus dit betekent dat de mensen in de VS bijvoorbeeld nog minstens 6 uur moeten wachten, sommigen van hen wellicht zelfs 9 uur. Dus dan zou het niet echt tof zijn als iedereen verder al vertelt dat zij erheen gaan, terwijl ze het zelf nog niet mogen vertellen! Ja toch? En dan als laatste, en dit is echt ontzettend zenuwslopend voor mij, ben ik ook van plan om over Sims Camp te gaan vertellen in een video. Ik ben nog aan het twijfelen tussen Engels en Nederlands. Als ik Nederlands praat kan dat op mijn eigen tempo en zonder rare accenten enzo, en ik kan er dan gewoon ondertiteling bij doen. Aan de andere kant moet ik mijn Engels toch oefenen, aangezien dat op Sims Camp toch gesproken zal worden. Wat willen jullie liever? Laat een reactie achter! Engels of Nederlands? Ik zal het antwoord met de meeste stemmen overwegen.

Voor nu is het een verstandige keuze om SNW te volgen op Twitter, Facebook, YouTube, Tumblr, en Instagram. Ik zal die kanalen namelijk allemaal updaten tijdens het event.

Meer informatie volgt later :D <3

Facebook-reactieblok

Site Reacties

daphne (niet gecontroleerd)

NEDERLANDS

Rosana
afbeelding van Rosana

Bedankt voor je stem Daphne!

Marii
afbeelding van Marii

Hartstikke verdiend Happy ik ben mega blij voor je Happy ( maar dat wist je al) fijn om te zien dat hard werk eens beloont mag worden. na alle pech van de afgelopen tijd.

Wat mij betreft doe je het filmpje in nl met ondertitel kan iedereen het kijken en ben je nog wat in je confort zone Happy

Rosana
afbeelding van Rosana

Bedankt Mari, ik weet dat jij blij voor me bent, en dat maakt mij weer blij xD

Ik merk dat er internationaal veel behoefte is aan Engels. En gezien Sims Camp in het Engels zal zijn, zal ik ook veelal Engelse content publiceren. Nu wil ik NL natuurlijk niet achterstellen dus mocht ik het in het Engels doen dan zal ik er of ook een in het Nederlands maken. Hier thuis kan dat wel, daar heb ik wel tijd voor, maar in Duitsland waarschijnlijk niet. Verder kan ik nog (desnoods achteraf) Nederlands ondertitelen of met Nederlands inspreken op de Engelse video. Happy

Lieke (niet gecontroleerd)

Echt leuk dat ej dat krijgt je hebt het verdiend

Rosana
afbeelding van Rosana

Hartstikke bedankt Lieke, vind ik heel tof van je :D Ik zag denk ik jouw priveberichtje ook? Wilde wel reageren maar je privacysettings stonden zo ingesteld dat dat niet ging Wink dus bij dezen: bedankt voor je lieve berichtje! :D

Advertentie

Nieuwsarchief