Google+

Sims Camp

Ik heb me recentelijk geabonneerd op Die Sims: Das Offizielle Magazin, dat is het Duitse officiële tijdschrift. Zoals jullie misschien nog wel herinneren was SNW een van de 40 gelukkige fansites en actieve communityleden die uitgenodigd waren voor een uniek evenement genaamd Sims Camp. Nou het officiële Duitse magazine heeft dus een artikel over Sims Camp in het 6/13 nummer. En ik ben daar dus ook voor geinterviewd! Dat vond ik wel leuk om even hier te posten.

Inspired by fellow Simmers (Platinum Simmers, we're looking at you!), we'd like to put together a BINGO card for the live broadcast happening at Gamescom! But we need your help - post your ideas for the squares in this thread so that we can get things started.

We will need to fill in 24 spaces. We'll keep the center of the card a free space!

Let the games begin.

Ik heb aangekondigd dat ik naar zowel Gamescom als Sims Camp zal gaan in dit bericht. Vandaag wil ik graag vertellen wie er nog meer gaat! Want ik ben natuurlijk niet de enige fansite.

Ik moest dit zo ontzettend lang geheimhouden. En ik ben dan ook zo blij dat ik het eindelijk van de daken mag schreeuwen!

Advertentie

Mastodon - Mastodon