Google+

Gamescom

Rosana, webmaster van SimsNetwerk, zal vandaag te zien zijn in de Live Broadcast over De Sims 4 en De Sims 3: Vooruit in de Tijd. De show komt live vanaf de Gamescom beursvloer. Bekijk het in de speler hieronder, vanaf 17u vanmiddag: De live broadcast is inmiddels voorbij, maar hieronder kun je 'm nog een keer bekijken. Het eerste deel begint op 57:40 minuten (voornamelijk De Sims 4), het tweede op 3:09:27 (De Sims 3: Vooruit in de Tijd).

The Sims 4 Gamescom 2013 Press Conference

Maxis heeft de Sims 4 introductie van de EA Gamescom 2013 persconferentie toegevoegd aan het Sims YouTube-kanaal. Bekijk de show hieronder.

Met de bekendmaking van De Sims 4 op EA's GamesCom 2013 persconferentie zijn er een set screenshots en twee trailers vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

Inspired by fellow Simmers (Platinum Simmers, we're looking at you!), we'd like to put together a BINGO card for the live broadcast happening at Gamescom! But we need your help - post your ideas for the squares in this thread so that we can get things started.

We will need to fill in 24 spaces. We'll keep the center of the card a free space!

Let the games begin.

Ik heb aangekondigd dat ik naar zowel Gamescom als Sims Camp zal gaan in dit bericht. Vandaag wil ik graag vertellen wie er nog meer gaat! Want ik ben natuurlijk niet de enige fansite.

Ik moest dit zo ontzettend lang geheimhouden. En ik ben dan ook zo blij dat ik het eindelijk van de daken mag schreeuwen!

De officiële pagina op Facebook heeft een evenement aangemaakt voor De Sims 4 op Gamescom:

De Live Broadcast is zojuist geeindigd en tijdens De Sims Live Broadcast heeft het Sims team officieel aangekondigd dat De Sims 4 op de Gamescom te zien zal zijn dit jaar!!! Ga jij naar Gamescom?

Heb dit vandaag binnengekregen. Ik denk dat ik dit jaar weer ga.

Advertentie

Mastodon - Mastodon