Google+

Gamescom 2011!

donderdag, augustus 18, 2011 - 00:00
Gamescom 2011

Dit jaar zijn we ook weer van de partij op de Gamescom! Op vrijdag wonen we ook een gesloten presentatie bij over De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel. Er zal natuurlijk meer te doen zijn wat betreft Sims spellen op de EA stand op de beurs zelf. Dus er zal genoeg te zien zijn en genoeg om over te schrijven!

Wat betreft de presentatie zelf: Ik weet niet of we foto's mogen maken. In voorgaande jaren en op vorige events mocht het namelijk vaak niet. Laat dat vooral geen reden zijn om het nieuws niet te volgen!

Ik weet niet of het lukt, maar ik ga proberen live te updaten via Twitter en Facebook. Als je ons nog niet volgt, doe dat dan meteen! Ik zal ook proberen om de website zelf live bij te werken. Maar als dat niet werkt met live nieuwsberichten, dan zorg ik in ieder geval dat er een Twitter widget klaarstaat met daarin onze Tweets! Voor de fans hebben we ook nog werkende RSS feeds, in het Engels en Nederlands.

Na het evenement zal ik zoals gewoonlijk een uitgebreid artikel schrijven. Happy

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon