Google+

SNW - Nieuws

Goodbye SNWgames, hello RosieSoCosy!

For those of you following me on Twitch, I recently made some changes to my Twitch channel. The biggest and most obvious one being, my new name! Which is RosieSoCosy. 😍

Ho Ho Ho

Ho Ho Ho! 🎄🎅 Zondag 13 december 2020 heb ik samen met nog 6 anderen een kerstcollab! We gaan 14 uur lang bouwen aan een gaaf kersthuis in De Sims 4. Kom je ook gezellig langs? Dit is het schema!

Levi

Leuk nieuws! Als je hier een regelmartig komt, of als je me volgt op social media (Twitter, Facebook page, Facebook group, Instagram of Tumblr), dan weet je waarschijnlijk ook dat ik zwanger was.

Normaal zou ik dit bericht op het blog posten, in plaats van onder het nieuws. Maar ik realiseer me ook dat veel mensen het blog waarschijnlijk niet actief volgen. Vandaar het besluit om het hier te posten.

Quinn

Voor de mensen die zich afvragen waarom ik de laatste tijd zo inactief ben, dit is waarom! Ik ben vorige maand bevallen van Quinn. Ik ben sindsien nogal bezig met herstellen (had zwangerschapsvergiftiging, en een baby in stuitligging, dus ik moest een spoedkeizersnede), en natuurlijk ben ik druk bezig met de baby.

(en nee, dit is niet mijn eerste baby. Hij heeft een grote broer :P)

Rosie and Marii Introduction and Q&A!

Heb je vragen voor Rosie en Marii? Dan is hier je kans! Stuur ons je vragen, bij voorkeur door op de video te reageren, of door een tweet te sturen naar @SNW. Je kunt ook de hashtag #rosieandmarii gebruiken in je tweet! We nemen de video volgende week op, dus je kunt je vragen tot en met zondag 6 juli 2014 insturen! Happy

Simsville *UPDATE* Vlog

Vraag je je af waarom het zo lang duurt? Kijk dan deze vlog!

10th Anniversary Giveaway Winners!

Heb jij meegedaan met de 10th anniversary giveaway? Bekijk deze video om te zien of je een van de gelukkige winnaars bent! :D

SNW 10th anniversary GIVEAWAY * SIMS SWAG * GOODIES!

SNW bestaat dit jaar alweer 10 jaar en dat moeten we vieren, vind je ook niet? Om het te vieren geeft SNW allerlei coole Sims goodies weg. Ga snel kijken!

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon