Google+

Simpedia: De Sims Middeleeuwen

Media

De Sims™ Middeleeuwenis een nieuwe serie, waarin de populaire gesimuleerde personages uit De Sims™ in de Middeleeuwen worden geplaatst. Spelers kunnen voor de allereerste keer helden creëren, op queeste gaan, een koninkrijk opbouwen en besturen en zich helden wanen.

Het lot van het koninkrijk ligt in handen van de speler.  Zullen spelers het koninkrijk intern uitbreiden, of op zoek gaan naar een meer keizerlijke bestuurswijze? Zullen ze tijdens hun queesten op zoek gaan naar eeuwige roem, of zich richten op een betere gezondheid en welvaart voor het volk? Aan het begin van ieder nieuw spel kunnen spelers een nieuwe ambitie voor het koninkrijk kiezen en een nieuwe set verhalen vertellen.

Alles in De Sims Middeleeuwen is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. 

Spelers kunnen iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt aanpassen als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden.

Spelers kunnen zich in een oud land vol avontuur, drama en romantiek helemaal in de middeleeuwen wanen!

Release Dates

Releasedatum VS: 
23 mrt 2010
Releasedatum EU: 
25 mrt 2010
Releasedatum VK: 
26 mrt 2010

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon