Google+

De Sims Middeleeuwen - Nieuws

SimGuruHouts heeft nog meer concept arts gepost van De Sims Middeleeuwen! Zo mooi!

SimGuruHouts beloofde ons meerdere Middeleeuwen concept arts te laten zien. En hij heeft er intussen al een aantal gedeeld. Morgen komt er als het goed is meer. Happy

Alright, time for some concept art from @TheSimsMedieval!

 

Ga terug in de tijd met De Sims Middeleeuwen voor iPod Touch en iPhone! De nieuwe game is vanaf nu verkrijgbaar.

De Sims™ Middeleeuwen (The Sims™ Medieval) is nu beschikbaar voor jouw iPod Touch en iPhone!

Betreed de Middeleeuwen met De Sims!

Een paar weken geleden ontving ik De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel uitbreidingspakket. Ik was van plan een heel uitgebreide review te gaan schrijven over deze uitbreiding. Mensen schijnen namelijk echt onze reviews en previews te kunnen waarderen. Dus waarom zou ik nu stoppen? Nou, het lijkt erop dat ik de spellen gewoon niet kan spelen. Ik kom het ene na het andere probleem tegen, waardoor het onmogelijk wordt om ook maar te beginnen aan een review. Ik vind het wel jammer. Tot nu toe heeft niemand mee kunnen helpen met de problemen die ik heb.

Ik ben een beetje laat. Ik kreeg het persbericht op 30 augustus maar ik was nogal druk met werk en de Hidden Springs review.

Het nieuwe avonturenpakket voor De Sims Middeleeuwen bevat legendarische verhaallijnen, schattenjachten, vogels en meer!

SNW was natuurlijk niet de enige fansite op de Gamescom. Ik zal hier linkjes naar andere previews posten als ik ze tegenkom! Ben ik iets of iemand vergeten? Je kunt hier een reactie achterlaten om me in te lichten over de missende previews. Happy

Engelse previews:

Woot! Ik ben klaar met het artikel over De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel. Klik hieronder op lees verder om naar het artikel te gaan! :D

Gamescom 2011

Dit jaar zijn we ook weer van de partij op de Gamescom! Op vrijdag wonen we ook een gesloten presentatie bij over De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel. Er zal natuurlijk meer te doen zijn wat betreft Sims spellen op de EA stand op de beurs zelf. Dus er zal genoeg te zien zijn en genoeg om over te schrijven!

Het is erg jammer dat De Sims Middeleeuwen je niet echt de mogelijkheid biedt om verhalen binnen het spel te maken. Nou ja, je kunt wel screenshots maken enzo... Maar je kunt ze dan weer niet gemakkelijk uploaden om te delen met je vrienden. Dat gaat veranderen! Een aantal fansites hebben de hoofden bij elkaar gestoken en een website gemaakt met het voornaamste doel om mensen hun eigen Middeleeuwen verhalen te laten uploaden! De website heet The Sims Medieval Stories. Klik op het logo om naar de website te gaan. Let wel op, de website is nog in beta fase.

Community Interview

Enige tijd geleden heeft EA aan fansites gemeld dat de eerste uitbreiding voor De Sims Middeleeuwen gemaakt wordt: "De Sims Middeleeuwen: Donkere Nachten." Bij de aankondiging hiervan komt een gezamelijk interview met Will Wright door enkele Sims fansites. We zullen het volledige interview snel plaatsen, als we eenmaal de volledige aankondiging hebben. Voorlopig hebben we alvast een paar stukjes uit het interview:

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon