Google+

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel gaat aan wal

donderdag, september 1, 2011 - 14:08

Ik ben een beetje laat. Ik kreeg het persbericht op 30 augustus maar ik was nogal druk met werk en de Hidden Springs review.

Het nieuwe avonturenpakket voor De Sims Middeleeuwen bevat legendarische verhaallijnen, schattenjachten, vogels en meer!

SCHIPHOL-RIJK, 30 augustus 2011 - Schraap je dubloenen bij elkaar. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat De Sims Middeleeuwen™: Piraten en Adel vanaf donderdag 1 september in Nederland verkrijgbaar is. De Sims Middeleeuwen™: Piraten en Adel is een avonturenpakket dat bij De Sims Middeleeuwen* hoort, een nieuwe serie die de populaire personages uit De Sims in de middeleeuwen heeft geplaatst, waar spelers helden kunnen creëren, queesten kunnen ondernemen en over een koninkrijk kunnen heersen. Het avonturenpakket bevat een nieuwe verhaallijn, extra queesten en een nieuwe ambitie voor het koninkrijk, zodat spelers hun middeleeuwse rijk verder uit kunnen breiden.

"We wilden voortborduren op de fantastische mogelijkheden die je in de basisgame had om queesten te ondernemen en met De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel vertellen we een legendarisch verhaal vol avonturen, drama, romantiek, een koninklijke bruiloft, perikelen in de troonzaal en meer," aldus Scott Evans, algemeen manager van The Sims Studio. "Deze manier van verhalen vertellen kom je niet in andere Sims games tegen. We hebben niet alleen geweldige nieuwe onderdelen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om op schattenjacht te gaan, Sims te verhoren en papegaaien of valken te aaien."

Spelers kunnen zelf in de huid van ruige piraten of hooghartige edelen kruipen door een nieuwe Helden Sim te maken, of om een bestaande middeleeuwse Sim aan te passen met behulp van de nieuwe kleding en accessoires. Aan het begin van het legendarische avontuur moeten spelers partij kiezen voor de piraten of voor de adel. Daarna ligt het lot van het koninkrijk geheel in handen van de speler. Het is mogelijk om vijanden met het zwaard te lijf te gaan, of om gebruik te maken van het nieuwe onderdeel waarmee spelers naar schatten kunnen zoeken. Spelers moeten verborgen voorwerpen zien te vinden en op zoek gaan naar felbegeerde beloningen die goed van pas kunnen komen bij de queesten van je Sim. Spelers kunnen bovendien aan spannende queesten beginnen om de jeugdigheidsfontein te vinden, het koninkrijk tegen een kwade tovenaar te beschermen of een verboden liefdesrelatie aan te gaan. Zo gauw het verhaal af is gelopen, kan het verhaal opnieuw gespeeld worden door andere queesten te kiezen. Spelers kunnen op die manier zien hoe het verhaal ook op een andere manier af kan lopen.

Met het avonturenpakket De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel hebben spelers nu ook de mogelijkheid om vogels in alle kleuren, vormen en maten in te schakelen als handige, of onhandige hulpjes. Spelers kunnen een tamme valk of papegaai gebruiken om te jagen, trainen, voederen of zelfs een missie uit te laten voeren. Wie het aan de stok heeft met een rivaal kan er een papegaai op uitsturen om de betreffende Sim aan te vallen. Zo hoeven Sims hun eigen handen dus niet eens meer vuil te maken. Een ander nieuw onderdeel dat goed van pas kan komen is de verhoorstoel. Spelers die informatie uit een andere Sim willen trekken, zullen heel blij zijn met dit nieuwe voorwerp. De verhoorstoel kan gebruikt worden om vijanden over te halen om de grootste geheimen te onthullen, zodat spelers hier hun voordeel kunnen doen tijdens de queesten en het vervullen van de ambitie van het koninkrijk. Met De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel kunnen spelers allerlei nieuwe avonturen beleven en eindeloos veel dingen ontdekken.

De Sims Middeleeuwen is ontwikkeld door The Sims Studio en is door de PEGI geclassificeerd als 12+. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. Voor meer informatie over De Sims Middeleeuwen ga je naar www.electronicarts.nl of .be of naar de officiële website van de game: http://www.ea.com/nl/de-sims-middeleeuwen-piraten-en-adel.

*Je hebt De Sims Middeleeuwen voor PC/MAC nodig om te spelen.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon