Google+

De Sims 3 Belmont

Maker:

Wereldgrootte: 
Terrein: 
Maximale Hoogte: 

De Sims 3 Belmont was gemaakt door zowel Greg van SimCookie en mijzelf. We hebben beide aan de wereld, de gebouwen en het idee erachter gewerkt. Ik vind het 50s thema en mid-century moderne architectuur erg leuk en op een of andere manier was dat besmettelijk: Greg begon het ook leuk te vinden. Zodoende begonnen we aan Belmont. Het duurde even, door andere projecten en activiteiten in de Sims community en persoonlijk. Maar hier is 'ie dan. Het is af. We hebben ons best gedaan en we zijn er trots op: De Sims 3 Belmont!

We hebben de meeste kavelsoorten beschikbaar gemaakt in het spel. Rabbitholes (carrièregebouwen), een hoop openbare kavels en veel huizen. Er zijn ook voldoende huishoudens. Als je je eigen families wilt gebruiken kan dat ook! Er zijn genoeg lege kavels en huizen om te gebruiken. Als je Sims 3 Midnight Hollow hebt kun je ook je eigen winkels beginnen in Belmont. Er is een modern woongebied met een prachtig romantisch park. Er is ook een bruisend centrum met winkels en andere openbare kavels. Er is een Bovennatuurlijke straat en zelfs een Huisdierenhoek. Speel je legacy's? Dan hebben we wat lege kavels voor je om je legacy op te spelen! Er is te veel om te laten zien op de screenshots, maar ik heb geprobeerd de beste elementen van de wereld te laten zien!

Er zijn ook wat leuke "Easter Eggs" verstopt, alhoewel sommige makkelijk te vinden zijn. Wink

Als je de wereld gebruikt en leuk vindt, noem dan mij, @SNW, en @Sim_Cookie op Twitter! Deel je foto's, vertel je verhaal van je spel. En bovenal: veel plezier ermee!

Een belangrijke opmerking: Je hebt het basisspel, alle uitbreidingen, en alle accessoirespakketten (behalve Film Accessoires) nodig. Installeer de wereld niet als je niet al deze pakketten hebt. De kans is groot dat je spel dan crasht!

Advertentie

Mastodon - Mastodon