Google+

Simpedia: De Sims 3: 70s, 80s & 90s Accessoires

Media

The Sims 3: 70s, 80s & 90s Stuff

Zap je Sims terug in de tijd!

Geef je Sims de tofste looks en de mooiste inrichting uit vervlogen tijden met De Sims 3 70’s, 80’s en 90’s Accessoires. Rock gloednieuwe outfits, kapsels en gezichtshaar, retrovoorwerpen en meer. Ga voor de jaren '70 discolook in een jas met brede kraag en strakke broek met wijde pijpen of de glamrockstijl uit de jaren '80 met schoudervullingen en grote oorringen of een wilde grunge-look uit de jaren '90 met een vale flanellen blouse. En geef ook de huizen van je Sims de sfeer van het decennium! Met de Sterrenlicht Feestbol of de Neonis Tafelvoetbaltafel is je huis instant retro. Breng maffe trends terug, van groot haar en parachutebroeken tot stereomeubels en zap je Sims terug in de tijd.

Kenmerken

 • De groovy jaren '70
  • Mode: Draai muziek op het stereosysteem van je Sims en laat ze met hun moves en bijpassende kleding  pronken. Van jeans met wijde pijpen tot stakke stretchtopjes topjes en schoenen met plateauzolen, je Sims zijn  klaar om in stijl met de voetjes van de vloer te gaan!
  • Inrichting: Zet wat te gekke spullen in het huis van je Sims zoals een stereomeubel, minimalistisch meubilair, een     supertoffe discobal en meer. Helemaal te wauw, man!
 • De onwijs gave jaren '80
  • Mode: Stroop je beenwarmers op, trek een tricotje aan en doe een haarband om en je Sim is klaar voor lichaamsbeweging, in de sportschool welteverstaan! Met een opvallend gesneden kostuum met schoudervulling maken ze beslist snel carrière. Wat ze ook doen, met deze heftige jaren '80-kleding is succes verzekerd!
  • Inrichting: Richt het huis van je Sims in met radicale pin-up-kunst voor aan de muur en een supercool entertainmentsysteem, en laat die Sims lekker breakdancen!
 • De grunge uit de jaren '90
  • Mode: Of je Sims zich nu de antimodieuze grungelook hebben aangemeten met versleten spijkerbroeken en topjes met laagjes of voor een casual-chique rok met asymetrische zoom gaan, ze beschikken gegarandeerd over de te gekke onderdelen om zich naar het modebeeld van de jaren '90 te kleden.
  • Inrichting: Sleep het versleten meubilair naar binnen voor een industriële 'metalen' look die zegt dat je niets met hebben van de gevestigde orde, zelfs als je dat stiekem eigenlijk wel hebt.
 • Nieuwe haar- en gezichtshaarstijlen: Maak de retrolook van je Sims compleet met nieuwe kapsels uit hun favoriete decennium, van de grootharige look uit de jaren '70 tot het hoge haar uit de jaren '80 tot een armoedige grunge-coupe uit jaren '90 en meer.

Release Dates

Releasedatum VS: 
22 jan 2013
Releasedatum EU: 
24 jan 2013
Releasedatum VK: 
25 jan 2013

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon