Google+

Simpedia: De Sims 3: Diesel Accessoires

Style je Sims met de nieuwste kleding, accessoires en meubels van Diesel en geniet van een succesvol leven!

HetDe Sims 3™ Diesel Accessoirepakket bevat de coolste mode en woninginrichting voor je Sims van een van de populairste lifestylemerken ter wereld. Breid de garderobe van je Sims uit met het nieuwste van Diesel, vers van de catwalk.

Kleed je Sims in de beroemde stijl die Diesel tot een van de meest geliefde jeansmerken heeft gemaakt.Maak de make-over van je Sims compleet met de nieuwste trends op woongebied in de karakteristieke stijl van Diesel. Met het De Sims 3 Diesel Accessoirepakket geef je jouw Sims de look en lifestyle van hun dromen, in welke buurt ze ook wonen.

Kenmerken

  • Dress to impress! Geef je Sims de stijl die bij hen past met het nieuwste van Diesel, vers van de catwalk. Dos je Sims uit volgens de laatste trends met kleding van Diesel!
  • Straal klasse, nonchalance en zelfvertrouwen uit.Kleed je cool, stoer en modieus. Zorg dat je Sims goed voor de dag komen met de nieuwste dames- en herenmode van Diesel.
  • Richt de woning van je Sims in met industriële meubels en accessoires van Diesel en creëer de ultieme loft.
  • Een woonkamer die klaar is voor een feestje, een eetkamer waar je date gegarandeerd een succes wordt en een slaapkamer om van te dromen – dat kan met de strakke, stadse stijl van Diesel.
  • Geef je Sims deze zomer de beste jeans en een flinke dosis rock-'n-roll met het De Sims 3 Diesel Accessoirepakket.

Release Dates

Releasedatum VS: 
10 jul 2012
Releasedatum EU: 
12 jul 2012
Releasedatum VK: 
13 jul 2012

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon