Google+

Hipster Central Lofts

zaterdag, juli 13, 2013 - 00:38

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
5
Badkamers: 
4
Prijs (gemeubileerd): 
§199,184

Hier zijn ze dan eindelijk! De hipster lofts waar ik mee bezig was. En hoewel het gebouw een rare vorm heeft, zijn de lofts eigenlijk heel erg leuk. Er zijn 4 lofts in het gebouw. Ik zal ze hieronder allemaal beschrijven.

 

Loft #1 - §36.937

Dit is de kleinste loft, en kan eigenlijk niet zo genoemd worden. Het is meer een studio. Het is helemaal open. Alles in dezelfde ruimte, behalve de badkamer. Er is een dubbel bed, dat is een Murphy bed. Er is een keukentje met een tafelmoderl koelkast. Het is eigenlijk perfect voor studenten en singles. Er is een kleine tafel met ruimte om te eten of om een laptop weg te zetten. Verder is een piano, een boekenkast, een tv, een bankstel. Alle basisbenodigdheden.

 

Loft #2 - §72.633

Dit is een stukje luxer. Het heeft witte muren en een oude houten vloer. Een mix van modern en oud. Ook een open indeling. De trap gaat naar de (open) slaapkamer. Dit loft is perfect voor een artistiek persoon, aangezien er een ezel en alles aanwezig is. Ik vind dit loft zeker een mix van industrieel en chique.

 

Loft #3 - §49.173

Dit loft heeft de meeste hipstermeubeltjes van allemaal. De trap brengt je naar de slaapkamer en aparte badkamer. Wederom zijn alle basics aanwezig. Er is nog een aparte kamer met een eenpersoonbed, een bureau en een kledingkast. In principe zou je hier met 3 Sims kunnen wonen, maar dat is waarschijnlijk veel te klein. Ik zou hier maximaal 2 Sims in laten wonen.

 

Loft #4 - §59.785

De laatste loft is de meest luxe van allemaal. Er is een gigantische vleugel in de open woonkamer, wederom met hoog plafond. Verder heeft de woonkamer een boekenkast en tv hoek. Boven is de keuken in een U-vorm met bar waar je aan kunt eten. Achter de keukenmuur is een open slaapkamer. Zoals met elke loft is de badkamer apart.

 

Dakterras

Er is een dakterras waar iedereen toegang heeft, wat inhoudt dat het niet uitmaakt welk loft je kiest om in te wonen (zie bestanden), je hebt er altijd toegang. Het terras heeft een vuurkorf, twee relaxstoelen en een grote parasol. Er zijn ook 12 planten op het dakterras, de meesten zijn direct te oogsten.

 

Kelder

De lift brengt je ook naar de kelder, die wederom openbaar is. De kelder heeft aparte ruimtes voor de was en nog eentje voor de fietsenstalling (tot 4 fietsen).

 

Zoals altijd controleer ik de bestanden met Delphy's Custard en alles werkt hier prima. Maar je weet het nooit zeker, dus check ze zelf ook nog eventjes voordat je ze installeert! Je kunt alle bestanden installeren als je wilt, of alleen de bestanden die je denkt nodig te hebben. Als je Loft 1 bijvoorbeeld download/installeert dan hebben je Sims geen toegang tot de andere lofts. Als je toegang wilt tot alle lofts, moet je het kavel zonder nummer installeren. Die is overigens wel het duurst van allemaal!

Ik heb de Hipster Loft De KoffieBoon store set gebruikt! Zonder deze set zullen bepaalde items of verdwijnen, of vervangen worden door iets anders!

 

Mastodon - Mastodon