Google+

Minty & Peach Beach House

vrijdag, juni 14, 2013 - 01:29

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
3
Prijs (ongemeubileerd): 
§65,550
Prijs (gemeubileerd): 
§110,490
Bouwstijl: 

Oh jeetje waar moet ik beginnen. Als eerste is het belangrijk om te weten dat ik items uit alle uitbreidingen heb gebruikt, maar ik heb geprobeerd geen items uit accessoirespakketten te gebruiken, aangezien veel mensen die gewoon niet hebben. Ik heb ook een paar items van de store gebruikt. Onder andere van de Nautische Woonkamerset. Als je van strandhuisjes houdt, is het wellicht de moeite om die set aan te schaffen!

Maar goed mijn vriendin Silje heeft min of meer een mint/peach strandhuisje aangevraagd. Ik heb hier mijn uiterste best op gedaan. Ik heb er ongeveer 12 uur aan gewerkt ofzo? Ja, zo lang LOL. Ik hoop dat het de moeite waard was, want ik ben zelf best trots op dit huisje. En ik hoop natuurlijk ook dat jullie het leuk vinden!

Zoals altijd, graag eerst even bestanden checken alvorens ze te installeren. Downloaden is op eigen risico bla bla bla...

Vraag ook eens een huisje aan op onze lounge!!

Let op dat er twee bestanden zijn! Eentje is zonder auto en de andere met. Op deze manier is er een goedkopere variant zodat bepaalde Simmetjes het huis makkelijker kunnen betalen! Het huis met de auto is §182.740!

Mastodon - Mastodon