Google+

Simpedia: De Sims 2: Nachtleven

Media

Een onvergetelijk avondje uit voor je Sims

Stuur je Sims naar alle trendy plekken van de stad. Of ze nu de hele nacht door dansen, een romantisch avondje hebben met die ene speciale Sim, of de kegels laten vliegen op de bowlingbaan, het wordt een onvergetelijke nacht! Laat je Sims zich helemaal uitleven tijdens nachten waarin ze alles kunnen doen wat hun hartje begeert. Bepaal hun liefdesleven door uit te zoeken tussen welke Sims er vonken overspringen. Botsen hun levenswensen en persoonlijkheden of komen ze juist overeen? Is dit het begin van een stormachtige romance of van een rampzalig afspraakje? Ben je klaar voor lol en liefde? Stort je in het Nachtleven!

Kenmerken

Stippel het liefdesleven uit van je Sims

De aantrekkingskracht tussen Sims hangt nu af van hun persoonlijkheid, levenswens en sterrenbeeld. Bepaal of Sims bij elkaar passen en laat hun liefdesleven de vrije loop met behulp van nieuwe romantische interacties zoals een verliefde blik, schuifelen of een dramatische filmkus. Afhankelijk van het verloop van de date kan je Sim worden verrast met een romantisch cadeautje of een kwade brief.

Geniet van het leven

Kies als levenswens voor je Sim het gloednieuwe 'Levensgenieter'. Laat deze Sims alle leuke kanten van het leven meemaken, van fantastische dates tot waanzinnige feesten, van luxe etentjes tot lekker dobberen in een bubbelbad. Let er wel op dat levensgenieters bang zijn voor alles wat pijnlijk of gênant is, of inspanning kost.

Stuur je Sims uit stappen

Of het nu gaat om een avondje uit met vriendinnen of een spannende date, het is tijd voor je Sims om zich op te doffen voor een lekker nachtje stappen in het nieuwe uitgaanscentrum van de stad. Waar hebben ze zin in? Ze kunnen chillen in relaxte lounges, de hele nacht dansen in de disco, genieten van een dineetje bij kaarslicht in uitstekende restaurants of een avondje bowlen met vrienden en kampioen van de bowlingbaan worden.

Je Sims gaan in stijl uit hun dak

Meer dan 125 nieuwe voorwerpen zoals een DJ-hok, fotohokje, karaoke-set en nog veel meer! Maak kennis met exotische nieuwe Sims waarmee je kunt uitgaan of daten zoals vampiers, lekkere obers en serveersters en meer.

Buurten

Release Dates

Releasedatum VS: 
13 sep 2005
Releasedatum EU: 
15 sep 2005
Releasedatum VK: 
16 sep 2005
Releasedatum Mac: 
27 mrt 2006

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon