Google+

Simpedia: De Sims 2

Media

The Sims 2: Double Deluxe box art packshot US
The Sims 2 box art packshot
The Sims 2 logo

Het vervolg op de bestverkopende PC-game aller tijden!

In De Sims™ 2 volg je je Sims hun hele leven lang en meng je hun genen voor de volgende generatie. Je bepaalt de levensdoelen van je Sims: populariteit, rijkdom, familie, romantiek of kennis. Laat je Sims lang en gelukkig leven of verpest hun leven vanaf de geboorte. Je kunt ze tot het uiterste drijven als ze door jouw toedoen worden opgepakt door de politie, een spook zien, met een alien trouwen, of een geweldige roman schrijven. Laat je creativiteit de vrije loop met de compleet vernieuwde optie Sim creëren, nieuwe bouwmogelijkheden en de nieuwe filmcamera. Mix hun genen, vervul hun dromen of drijf ze tot het uiterste. Wat ben jij van plan met het leven van je Sims?

Kenmerken

  • Genen mengen: je Sims hebben DNA en ze erven uiterlijke kenmerken en karaktertrekken. Bouw de stamboom van je Sims uit en doorloop een onbeperkt aantal generaties.
  • Dromen vervullen: je Sims hebben nu een doel in hun leven. Hebben ze ambities op het gebied van populariteit, rijkdom, familie, kennis of romantiek? Wordt je Sim populair of een pispaaltje, rijk of radeloos, een genie of een gek? Als je ze geeft wat ze willen zullen ze een lang en succesvol leven leiden, maar als je hun angsten laat uitkomen kun je hun leven verpesten. Jij hebt de touwtjes in handen!
  • Drijf ze tot het uiterste: worden je Sims voor het altaar in de steek gelaten en moeten ze op zoek naar een psychiater of erven ze een fortuin en worden ze schandalig rijk? Leef mee met de belangrijke momenten die het leven van je Sims zo uniek maken.
  • Onbeperkte creativiteit: maak zelf unieke Sims met het vernieuwde Sim creëren. Kies uit een enorm aantal gezichtskenmerken, kapsels en outfits. Bouw het huis van je Sims dromen en ontwerp nieuwe buurten met nieuwe opties voor bouwen, ontwerpen en het inrichten van je Sims huis.
  • Revolutionaire filmmogelijkheden: maak een filmpje van je Sims met de nieuwe filmcamera. Kies de cast, zoek een goede omgeving, pak de camera en vereeuwig de acties van je Sims voor het nageslacht. Zoom in om elk detail vast te leggen en maak je eigen Sim-soap.

Release Dates

Releasedatum VS: 
14 sep 2004
Releasedatum EU: 
16 sep 2004
Releasedatum VK: 
17 sep 2004
Releasedatum Mac: 
13 jun 2005

Ratings

PEGI 7

Advertentie

Mastodon - Mastodon