Google+

De Sims 3: Midnight Hollow - Nieuws

Beleef nieuwe avonturen in de nieuwe wereld van De Sims 3 Midnight Hollow

Ben jij al enthousiast? Weeeee! Ik wel dus! Ik ga zoveel plezier beleven aan de nieuwe bouwvoorwerpen van deze wereld. <3 Maar goed, even terug naar het nieuws. Midnight Hollow is de nieuwste wereld van De Sims 3 Store. Er is een gouden versie en een standaard versie. De gouden versie heeft een speelgoedwinkel met een coole machine waarmee je speelgoed kan maken, NIEUW speelgoed! De gouden versie kost 4.350 SimPoints en de standaard versie is 2.450 SimPoints! Als je een van de speciale Midnight Hollow bundels koopt, krijg je ook nog 3 exclusieve items erbij.

Zowel SimGuruSmitty als SimGuruCopeland hebben nieuwe screenshots gedeeld van Midnight Hollow. Je kunt ze hieronder bekijken! Ik ben dol op de stijl in deze wereld. En ik vind dat de wereld er ook gaaf uitziet in onder een dekentje van sneeuw. <3

De Live Broadcast is voorbij, en we hebben wat screens van Midnight Hollow voor jullie! Wel maar een paar hoor, de rest van de 161 ongesorteerde screens kun je op onze Facebook pagina bekijken. En als je ons wilt volgen, kies dan 'Vind ik leuk' op de pagina! Happy

Yay de Live Broadcast, hier geëmbed voor jullie gemak!

Rincón del Simmer tweette zojuist dat de officiële website is bijgewerkt met de nieuwe Midnight Hollow achtergrond. Als je deze nog niet ziet, moet je wellicht even je browsercache legen!

Ben je nieuwsgierig naar het achtergrondverhaal van Midnight Hollow? Nou er is weer een Sim uit De Sims 2 terug. Deze keer is het Olive Specter. Ze zat dus in het Sims 2 basisspel. En ze woonde in Vreemdvoort. Ken je haar nog? Ik wel!

Yay ik ben eindelijk op de Midnight Hollow pagina terecht gekomen, met dank aan de in-game link (Avenida Sims bedankt!) Dus ik heb alle screens en info hier verzameld. En ik heb ook alle (kleine) afbeeldingen van de objecten en kleding vastgelegd. Wist je dat er 114 exclusieve nieuwe items in deze wereld zitten! Oh jeetje!

Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight Hollow

Ik probeer alsmaar de Midnight Hollow pagina op De Sims 3 Store te bekijken, maar zonder succes. Ik krijg telkens foutmeldingen. Ik kan de premium content pagina dan weer wel bekijken. En de premium content is deze keer de Vlugge Verkoopcollectie. Dit premium item is wat je nodig hebt om "Gaan het Maken" in De Sims 3 te kunnen spelen! Ik bedoel dus dat je met dit premium item je eigen winkels kunt starten in De Sims 3! 

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon