Google+

Midnight Hollow screenshots en informatie!

donderdag, september 12, 2013 - 21:00

Yay ik ben eindelijk op de Midnight Hollow pagina terecht gekomen, met dank aan de in-game link (Avenida Sims bedankt!) Dus ik heb alle screens en info hier verzameld. En ik heb ook alle (kleine) afbeeldingen van de objecten en kleding vastgelegd. Wist je dat er 114 exclusieve nieuwe items in deze wereld zitten! Oh jeetje!

Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight Hollow

Ga op avontuur in een wereld waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Onder de stille hemel van Midnight Hollow zijn het de inwoners die stralen. De excentrieke Sims in dit stadje hebben dit eeuwenoude Victoriaanse stadje helemaal naar hun hand gezet. Hoe zul jij jezelf ontplooien in een stad waar alles om creativiteit en individualiteit draait?

Word jij eigenaar van een kunstgalerie die de stad wat cultuur bijbrengt? Run je een vintagemeubelzaak om de huizen van Sims wat klasse te geven? Of word je de uitbater van een autoshowroom om Sims wat supersnelle accessoires te verkopen? De zakelijke kansen liggen voor het oprapen!

Hier zijn de items die erin zitten!

Als je de speciale SimPoint bundel koopt krijg je nog 3 exclusieve items:

Speciale Midnight Hollow SimPoint-bundel!

Ontvang deze DRIE EXTRA voodookledingstukken als je de speciale Midnight Hollow SimPoint-bundel koopt! Je Sims zullen zich helemaal thuis voelen op de straten van Midnight Hollow in deze excentrieke kleding. Slechts beperkt beschikbaar, dus haast je!

Tijdelijke aanbieding! Ontvang 3 bonusvoorwerpen:

  • Betoverende Tulband
  • Mumbo Gumbo Ensemble
  • Vrijbuiter van het Moeras Kleding

De gouden versie zal 4.350 SimPoints kosten en de standaard versie zal 2.450 SimPoints kosten!

Bezoek De Sims 3 Store voor meer informatie!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon