Google+

Midnight Hollow nu beschikbaar in Sims 3 Store!

donderdag, september 26, 2013 - 22:00

Ben jij al enthousiast? Weeeee! Ik wel dus! Ik ga zoveel plezier beleven aan de nieuwe bouwvoorwerpen van deze wereld. <3 Maar goed, even terug naar het nieuws. Midnight Hollow is de nieuwste wereld van De Sims 3 Store. Er is een gouden versie en een standaard versie. De gouden versie heeft een speelgoedwinkel met een coole machine waarmee je speelgoed kan maken, NIEUW speelgoed! De gouden versie kost 4.350 SimPoints en de standaard versie is 2.450 SimPoints! Als je een van de speciale Midnight Hollow bundels koopt, krijg je ook nog 3 exclusieve items erbij. Midnight Hollow is een donkere maar prachtige wereld. Het heeft Victoriaanse, Gothic en Steampunk invloeden. Bekijk de screenshots hieronder en je zult zien wat ik bedoel! De wereld biedt spelers tevens de mogelijkheid om eigen winkels te kopenen (a la Gaan het Maken van De Sims 2)! We zullen binnenkort een review schrijven over deze wereld, dus blijf in de buurt. Happy

 

Standaard Editie:

Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight Hollow

Ga op avontuur in een wereld waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Onder de stille hemel van Midnight Hollow zijn het de inwoners die stralen. De excentrieke Sims in dit stadje hebben dit eeuwenoude Victoriaanse stadje helemaal naar hun hand gezet. Hoe zul jij jezelf ontplooien in een stad waar alles om creativiteit en individualiteit draait?

Word jij eigenaar van een kunstgalerie die de stad wat cultuur bijbrengt? Run je een vintagemeubelzaak om de huizen van Sims wat klasse te geven? Of word je de uitbater van een autoshowroom om Sims wat supersnelle accessoires te verkopen? De zakelijke kansen liggen voor het oprapen!

 

Gouden Editie:

De Gouden Editie van De Sims™ 3 Midnight Hollow combineert de wereld van Midnight Hollow met de Gouden Ticket Speelgoedwinkel.

Met de Vlugge Verkoop Collectie is de Gouden Ticket Speelgoedwinkel een geweldige manier voor Sims om hun eigen speelgoedwinkel te hebben! Deze speciale locatie is inclusief eersteklas zakelijke voorwerpen uit De Sims 3™ Midnight Hollow!

De Gouden Editie bestaat uit:

  • De standaard editie van De Sims™ 3 Midnight Hollow inclusief de Vlugge Verkoopcollectie met bijbehorende gameplaymogelijkheden, nieuwe voorwerpen, nieuwe locaties en nieuwe Sims met gloednieuwe verhalen!
  • De Gouden Ticket Speelgoedwinkel met de Titanic Speelgoedmachine, een voorwerp met nieuwe gameplaymogelijkheden en allerlei leuke nieuwe voorwerpen!

Bekijk en download De Sims 3 Midnight Hollow!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon