Google+

Achtergrondverhaal van Midnight Hollow: Olive Specter

donderdag, september 12, 2013 - 21:20

Ben je nieuwsgierig naar het achtergrondverhaal van Midnight Hollow? Nou er is weer een Sim uit De Sims 2 terug. Deze keer is het Olive Specter. Ze zat dus in het Sims 2 basisspel. En ze woonde in Vreemdvoort. Ken je haar nog? Ik wel!

Het is zelden zonnig in Midnight Hollow!

Hallo maatje,

Ben je het zat om het buitenbeentje te zijn?
Heb je het gevoel dat je er nooit echt helemaal bij hoort?
Komen al die buren die zeggen dat je nodig eens van de "zonsondergang" in de "vallei" moet genieten je helemaal de strot uit?

Kom naar Midnight Hollow, waar het goed is om uniek te zijn!

Het leven is hard en er zijn altijd wel Sims die achter je rug over je roddelen. "Al haar echtgenoten zijn op mysterieuze wijze geheel onverwacht gestorven" of "Volgens mij is haar zoon opgevoed door Magere Hein" of "Ik weet zeker dat ze een moordenaar is..." Hoe komt men toch bij al die onzin?

Ik ben hier naartoe verhuisd om het "normale" leventje te ontvluchten, want hier voel ik mij meer op mijn gemak. Ik ben niet iemand die van "sterrenhemels" en "kustlijnen" houdt. Doe mij maar een eeuwenoude Victoriaanse villa, een griezelig landschap en interessante buren.
Ik hoop dat jij de volgende bent! Ik bedoel mijn volgende buur; niet mijn volgende slachtoffer of zoiets dergelijks.

Tot ziens in Midnight Hollow!

-- Olive Specter

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon