Google+

De Sims 3 Midnight Hollow nu beschikbaar!

donderdag, september 26, 2013 - 23:00

Beleef nieuwe avonturen in de nieuwe wereld van De Sims 3 Midnight Hollow

Schiphol-Rijk, 26 september 2013- Vandaag wordt De Sims 3 Midnight Hollow gelanceerd, de nieuwste wereld die via De Sims 3 Store verkrijgbaar is. In een land hier ver vandaan, midden in de bossen, ligt het stadje Midnight Hollow. Hier wonen tal van creatieve en ondernemende Sims. Spelers kunnen hier hun eigen winkel openen en zaken doen in een duistere en ietwat verontrustende omgeving. Fans van de gamereeks zullen een bekende Sim uit De Sims 2 tegenkomen, die terugkeert in dit excentrieke stadje. Spoor deze Sim en haar zoon op in Midnight Hollow en ervaar wat deze mysterieuze wereld allemaal te bieden heeft.

De Sims 3 Midnight Hollow is een nieuwe wereld voor De Sims 3. Speel met nieuwe Sims, meubels en extra gameplaymogelijkheden dankzij de Vlugge Verkoopcollectie, waarmee spelers hun eigen ondernemingen kunnen opstarten en runnen in deze nieuwe wereld. Klik hier voor meer informatie over De Sims 3 Midnight Hollow.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon