Google+

Screenshots

The Sims 4: Little Campers Kit Screenshots

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. Één daarvan is De Sims 4: Kleine Kampeerders. Er zijn sindsdien 2 screenshots van de nieuwe kit vrijgegeven!

The Sims 4: Moonlight Chic Kit

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. Één daarvan heet De Sims 4: Maanlicht Chic. Dit zijn 2 nieuwe screenshots van de nieuwe kit!

Vandaag is de dag! Het De Sims™ Peuter Accessoirespakket * is nu verkrijgbaar en bevat een aantal geweldige nieuwe voorwerpen en kledingstukken om de creativiteit van je peuters te ontwikkelen.

The Sims 4: Cats and Dogs

Vandaag heeft EA tijdens Gamescom het nieuwe De Sims 4: Honden en Katten uitbreidingspakket aangekondigd. In dit uitbreidingspakket kun je jouw Simsfamilies uitbreiden met katten en honden.

The Sims 4: Cats & Dogs

 

Bereid je voor op een snoezige tijd met het De Sims™ 4 Peuter Accessoirespakket *, verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2017!

The Sims 4 Deluxe Party Edition on consoles PS4 Xbox One screenshot

Hier zijn een aantal nieuwe screenshots van De Sims 4 (Deluxe Party Edition) op de PS4 en Xbox One!

The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles

Vandaag heeft EA officieel aangekondigd dat De Sims 4 naar consoles komt (PS4 en Xbox One). En hier zijn de eerste officiële screenshots!

The Sims 4: City Living screenshot

De Sims Studio heeft 3 nieuwe screenshots gepubliceerd, evenals een nieuwe blog door SimGuruGrant: "9 coole dingen die je tegenkomt tijdens het verkennen van San Myshuno"

The Sims 4: City Living screenshot

De Sims Studio heeft een aantal nieuwe screenshots gepubliceerd, en weer een nieuwe blog door SimGuruGrant: "Hoe wij San Myshuno uit De Sims 4 Stedelijk Leven hebben gebouwd"

The Sims 4: City Living screenshot

De Sims Studio heeft een aantal nieuwe screenshots gepubliceerd, en een nieuwe blog geschreven door SimGuruGrant:

published a couple of screenshots, and a new blog written by SimGuruGrant: "Leef op grote voet! Bekijk onze penthouses in De Sims 4 Stedelijk Leven"

Welkom in San Myshuno! O wacht, woon je al in de stad? Waar, als ik vragen mag? O. Jeetje zeg. In een van die appartementen? Tja, die zijn niet gebouwd en onderhouden volgens de hoge standaard die wij jouw Sims gunnen. Kom, we zullen je even de bovenste verdieping laten zien.

The Sims 4 City Living: Official Apartments Trailer

Bekijk je liever de trailer met Nederlandse ondertiteling? Klik dan hier!

Ervaar de charme en uitdagingen die bij het bezitten van je allereerste appartement horen en werk jezelf omhoog naar het penthouse van je Sims' dromen.

Ik kwam een interessant artikel op Nintendo Everything tegen, waar ze praten over MySims Friends, een geannuleerde Nintendo 3DS titel uit 2010. Een van de Nintendo Everything lezers had een interview met art director Xavier Garcia. Garcia heeft een aantal jaar geleden wat afbeeldingen gepost van MySims Friends. En recentelijk heeft Garcia daar wat meer over kunnen vertellen.

“StreetPass and other Nintendo connectivity and was essentially an online only game.”

SimsVIP heeft een aankondiging ontdekt van een nieuwe uitbreiding op de officiële site:

Goede agent? Slechte agent? Lama!? Je ziet ze vanmiddag!

Samengebracht door stilstand... Hun liefdesverhaal zie je vanavond!

Iedereen kan je horen schreeuwen op Sixam.

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon