Google+

Zen & Quirky

woensdag, april 22, 2020 - 00:36

Maker:

Soort: 
Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
5+
Prijs (Gemeubileerd): 
§271,479

Jaren geleden in 2004 heb ik een huis gebouwd in De Sims 2, met enkel het basisspel, geen pakketten. Ik was nieuwe technieken aan het uitproberen enzovoorts. Daar kwam uiteindelijk een leuke trap uit waarmee je naar de voordeur kon lopen, een carport/oprit ook al hadden we nog geen auto's, en meerdere aparte ruimtes. Het huis had een romantische vibe.

De huizen die ik in die tijd deelde op de website en via de uitwisseling waren bijna nooit ingericht. Dus de binnenkant van het oorspronkelijke huis was gewoon raar. En ook heel erg leeg. Ik liet de huizen meestal leeg. Veel leden hadden liever lege huizen om ze zelf in te richten. En ik vond inrichten toen niet zo leuk als nu. Buiten het feit dat het huis leeg was, was het dus ook heel erg RAAR aan de binnenkant. Maar dan ook echt heel erg raar. Om de een of andere reden had ik heel rare texturen gekozen voor de binnenkant van het huis. En ik was zelfs één kamer vergeten te voorzien van texturen. Oeps!

Pas geleden heb ik dit huis proberen na te maken in De Sims 4! Ik heb het huis offline gebouwd. Ik heb het wel opgenomen, maar heb nog geen video klaar hiervan haha. Maar het inrichten heb ik deze keer live tijdens de stream gedaan! Alles bij elkaar had ik 3 streams nodig om het in te richten.

Ik presenteer jullie: Fun & Quirky! Ja ik weet het, super originele naam haha.

Deze versie in De Sims 4 is best wel veranderd ten opzichte van het originaal in De Sims 2. Ik heb veel nieuwe kamers en ruimtes toegevoegd. Deze versie heeft ook een zwembad, een extra schuurtje, een sauna/wellness ruimte, een hoop ruimte om planten te verbouwen. En het huis heeft ook echt een indeling op de begane grond, iets wat het huis in De Sims 2 niet had.

De begane grond layout bestaat uit een hal, een heel klein toilet, een kantoor, een Voidcritterkamer voor kinderen, een magiekamer, en aansluitend een serre/broeikas.

De eerste verdieping layout bestaat uit een hal, een toilet, keuken, eetkamer, woonkamer en een groot balkon.

De tweede verdieping heeft een ouderlijke slaapkamer, een kinder/tiener slaapkamer, een baby/peuter slaapkamer en twee badkamers.

Buiten, boven de sauna/wellnessruimte is een werkruimte met houten werkbank, een bloemschiktafel, en een tafel om pompoenen te snijden. Er zijn tevens veel rekken om alle gemaakte items in op te slaan! Naast de werkruimte is een soort dek/balkon met jacuzzi, barbecue en een zithoekje.

Aan de andere kant van het kavel is een kalme, zen meditatieruimte, nabij een trouwboog en meer ruimte om te tuinieren. De schuur heeft voornamelijk decoratieve rommel. Maar er is ook een stapel dozen om je huis mee te versieren met de feestdagen! En niet te vergeten, ook de oprit/carport is in deze versie aanwezig. Voor (toekomstige?) auto's in het spel.

Zen & Quirky staat op mijn gallerypagina. Mijn gebruikersnaam op de gallery is SimsNetwork!

Mastodon - Mastodon