Google+

Simpedia: De Sims 4: Perfecte Patio Accessoires

Introductie

Gebruik bubbelbaden om de perfecte buitenruimtes bij je Sims thuis in te richten met De Sims™ 4 Perfecte Patio Accessoirespakket!

Lok je Sims naar buiten met bubbelbaden, nieuwe meubels, decoraties, kapsels en meer in het De Sims™ 4 Perfecte Patio Accessoirespakket. Steek de grill aan en hijs je in iets gemakkelijks om in stijl te loungen. Serveer lekkere drankjes aan de nieuwe patiobar en relax in de masserende belletjes van het bubbelbad - lekker heet, maar niet te heet.

 

Kenmerken

  • Relax in een bubbelbad. Zet een bubbelbad op de patio van je Sims! Laat de bubbels je stress wegborrelen of bubbel lekker met je vrienden. Handige Sims kunnen hun bubbelbad voorzien van een stereo en zelfs aromatherapie!
  • Chill buiten bij het zwembad. Creëer een lounge in de openlucht met verschillende stijlvolle meubels en decoraties. Verhit dingen op de nieuwe barbecue en serveer drankjes aan de nieuwe patiobar.
  • Trek iets lekkers aan en ontspan. Laat de andere Sims zien dat je weet hoe je buiten moet relaxen met veel casual, comfortabele kleren, zoals zwemkleding en slim-fit poloshirts. Maak het helemaal af met nieuwe kapsels om er geen twijfel over te laten bestaan wie de meester is van de chille look.

Release Dates

Releasedatum VS: 
16 jun 2015
Releasedatum EU: 
18 jun 2015
Releasedatum VK: 
19 jun 2015

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon