Google+

Simpedia: De Sims 4: Romantische Tuinaccessoires

Introductie

Bouw weelderige tuinen

Bouw een weelderige Victoriaanse tuin voor je Sims en bereid je voor op romantiek met De Sims™ 4 Romantische Tuinaccessoires. Zorg voor de juiste sfeer met romantische bloemetjeskleding voor je Sims en deel een speels moment aan de prachtige fontein. Ga dan naar de Wensput, gooi er een muntje in en kijk of de diepste verlangens van je Sim uitkomen.

 

Kenmerken

  • Bouw een Victoriaanse tuin. Gebruik tal van prachtige bloemen, met mos beklede standbeelden en bogen met klimop om een romantische tuin voor je Sims te creëren.
  • Ontdek de Wensput. Gooi er een muntje in en doe een wens. Met een beetje mazzel krijgen je Sims eeuwige jeugd, buitengewoon veel geld, of zelfs de liefde van hun leven. Maar kijk uit, je krijgt niet altijd wat je wenst...
  • Spetter in de fontein. Dit pronkstuk in het midden van je tuin is tevens een prachtige plek voor je Sims om van elkaars gezelschap te genieten. In een speelse bui? Spring erin, spetter erop los of voeg wat zeep toe voor een bubbeltastische tijd!
  • Trek moderne bloemetjeskleding aan. Romantische, moderne kleding en kapsels voegen een vrolijk tintje aan de garderobe van je Sims toe.

Release Dates

Releasedatum VS: 
9 feb 2016
Releasedatum EU: 
11 feb 2016
Releasedatum VK: 
12 feb 2016

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon