Google+

Simpedia: De Sims 4: Wellnessdag

Maak je op 7 september klaar voor een packopfrisser!

WE GEVEN JE WELLNESSDAG EEN OPFRISSER!

We vernieuwen het pack en breiden het kernthema uit met nieuwe onderdelen waarmee we de spelervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Dit is geen uitbreiding die je hoeft te kopen. Je krijgt al deze onderdelen met het pack (als je het pack hebt, is het een gratis update)! Hieronder zie je twee tabbladen om onderscheid te maken tussen de originele belangrijke onderdelen en welke belangrijke onderdelen zijn toegevoegd.

  • BEZOEK DE SPA Er komt een nieuwe eigenschap aan! Veeleisende Sims vinden bijna alles in het leven moeilijk, maar een bezoekje aan de spa kan ervoor zorgen dat ze ultiem ontspannen en die problemen even helemaal vergeten.
  • FOCUS OP WELLNESS Vergeet niet om de kids mee te nemen (ja, kinderen kunnen nu ook deelnemen aan wellnessactiviteiten). En verdien een paar extra Simdollars door andere Sims te leren hoe ze controle kunnen krijgen met mindfulness. Daarnaast kun je je wellness naar een hoger niveau tillen en een Zengoeroe of Zelfverzorgingspecialist worden.
  • VERWEN JEZELF Ontspan met manicures, pedicures en gezichtsmaskers. En met het nieuwe doel zullen Sims die innerlijke rust zoeken zich meer dan ooit willen verwennen. Ahhh, hemels.
  • LAAT ZIEN WIE JE BENT IN COMFORT We doen nu ook aan nagels! Met nieuwe kleurtjes, ontwerpen en vormen kunnen Sims hun stijl en individualiteit laten zien.

 

Introductie

Gestresste Sims? Trakteer ze op een dagje verwennerij! Thuis of bij de Perfect in Balans Spa, je voelt de stress gewoon verdwijnen.

Trakteer je Sims op een dag vol verwennerij met De Sims™ 4 Wellnessdag. Bezoek de gloednieuwe Perfect in Balans Spa voor een verkwikkende massage, of werk aan je innerlijke wellness door aan yoga te doen. Stap na een ontspannen sessie in het modderbad de sauna binnen om de dagelijkse stress van je af te spoelen. Met tal van nieuwe voorwerpen en decoraties kun je het huis van je Sims in een oase van rust en comfort veranderen.

 

Kenmerken

  • Gloednieuwe locatie: Perfect in Balans Spa: Deze gloednieuwe locatie biedt een kalme en ontspannen sfeer, gevuld met activiteiten en voorzieningen die zelfs de meest gestreste Sim nieuwe energie geven. Kies uit vier kant-en-klare spalocaties of bouw er zelf een.
  • Concentreer je op wellness: Met de nieuwe wellnessvaardigheid kunnen Sims meester van hun geest, lichaam en emoties worden. Doe voldoende aan yoga en meditatie en je ontgrendelt het geheim naar verheffing en teleportatie!
  • Massage. Stoom. Relax: Van reflexologie tot steenmassage, je Sims kunnen nu tal van massages geven en ontvangen die meerdere voordelen bieden. Ontspan in de gloednieuwe sauna terwijl ondeugende Sims een stinkend geintje of twee uithalen.
  • Ga voor comfort: Moeiteloze kapsels! Casual loungekleding! Je hoeft stijl niet in te leveren op comfort, maar het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat je Sims 'loungekleding' tot hun dagelijkse kloffie maken...
  • Breng Zen in je huis: Voeg een modderbad toe en installeer een stoomcabine voor dagelijks gebruik. Haal alle ontspannende voorzieningen en meubels naar het huis van je Sims zodat ze nooit meer een voet buiten de deur willen zetten!

Release Dates

Releasedatum VS: 
14 jul 2015
Releasedatum EU: 
16 jul 2015
Releasedatum VK: 
17 jul 2015
Releasedatum: 
7 sep 2021

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon