Google+

Simpedia: De Sims 4: In de Natuur

Media

Introductie

Ga met je Sims kamperen en op verkenning in Granite Falls, een gloednieuwe bestemming in De Sims 4 In de Natuur!

Dwaal diep door het bos om nieuwe verrassingen te ontdekken, zoals gevaarlijke en wonderbaarlijke kruiden, nieuwe vissoorten, griezelige insecten en... beren? Ga lekker bij het kampvuur zitten voordat je op zoek gaat naar de kluizenaar die naar verluidt in het allerdiepste deel van het bos leeft.

 

Kenmerken

  • Ga op pad in een gloednieuwe bestemming: Je Sims kunnen nu aan hun alledaagse bestaan ontsnappen en de dennengeur van Granite Falls opsnuiven. Het is alleen te hopen dat je Sims niet te veel piepen over insecten.
  • Zet het perfecte kamp op: Geen kampeertocht is compleet zonder de juiste spullen. Zorg dat je een tent en outdoorkleding voor je Sims koopt.
  • Geniet van unieke buitenactiviteiten: Staar een nachtje naar de sterrenhemel en laat de fantasie van je Sims op hol slaan! Speel een ontspannen spelletje Hoefijzers en kijk wat voor avonturen de braamstruiken voor jou in petto hebben.
  • Ga gezellig rond het kampvuur zitten: Trakteer je Sims op vlamgeroosterde marshmallows en vertel de spannendste, wonderbaarlijkste of angstaanjagendste verhalen.
  • Maak exotische brouwsels als kruidenkenner: Verbeter de plantkundevaardigheid van je Sim om tal van handige mengsels te maken zoals een insectenafweermiddel of een brouwsel om de gespannen Sim te kalmeren. Deze nieuwe vaardigheid komt van pas als Sims wilde planten identificeren om te kijken of ze giftig of eetbaar zijn.

Werelden

Release Dates

Releasedatum VS: 
13 jan 2015
Releasedatum EU: 
15 jan 2015
Releasedatum VK: 
16 jan 2015

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon