Google+

Beachy Boat

zondag, juli 7, 2013 - 21:26

Maker:

Huisbootcategorie: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
5+
Prijs (ongemeubileerd): 
§41,856
Prijs (gemeubileerd): 
§64,917

Het is eigenlijk net als een strandhuisje, maar dan op een boot! Heeft een fijne en gezellige woonkamer, en een bureau en relaxruimte aan de achterzijde. Boven bevind zich de keuken met eetgedeelte, een balkon om lekker over de zee te kunnen kijken, en aan de achterkant vind je het stuur. Daar staat overigens ook een barbecue. In de kelder zijn er 3 slaapkamers. Allemaal voorzien van groot dubbel bed met twee bijzettafeltjes. Twee van de slaapkamers hebben ook een alles-in-een badkamertje, maar er is er nog eentje op de gang. En als laatste is er ook nog een aparte badkamer met volledig ligbad/douche (voor als je huisdieren of peuters hebt die in bad moeten).

Het huis was gemaakt voor op een boot, maar je kunt het eigenlijk overal plaatsen. Dus als je dit huis liever aan land hebt, dan kan dat ook. Onthoudt echter dat ik het vooral ontworpen heb voor op het water haha.

Het bestand is gecontroleerd met Delphy's Custard en alles is hier veilig. Zou dus bij jou ook goed moeten zijn. Heb geen store content gebruikt voor zover ik me kan herinneren. Ik heb wel bijna alle uitbreidingen gebruikt, en maar een accessoirespakket.

Veel plezier ermee!

Advertentie

Mastodon - Mastodon