Google+

Die Sims Magazin!

donderdag, oktober 17, 2013 - 21:42

Ik heb me recentelijk geabonneerd op Die Sims: Das Offizielle Magazin, dat is het Duitse officiële tijdschrift. Zoals jullie misschien nog wel herinneren was SNW een van de 40 gelukkige fansites en actieve communityleden die uitgenodigd waren voor een uniek evenement genaamd Sims Camp. Nou het officiële Duitse magazine heeft dus een artikel over Sims Camp in het 6/13 nummer. En ik ben daar dus ook voor geinterviewd! Dat vond ik wel leuk om even hier te posten. Als je de mogelijkheid ziet om het tijdschrift te kopen, kun je het artikel over Sims Camp, met onder andere mij en andere deelnemers erin dus lezen! :D Heb vandaag twee foto's gemaakt die ik via Instagram/Facebook/Twitter/Tumblr heb gedeeld:

Rosana links, en Maaike van Platinum Simmers rechts! :D

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon