Google+

Specials: Willow Creek

dinsdag, augustus 12, 2014 - 20:53

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Dit is hoe de wereldselectie eruit ziet voor Willow Creek. Zoals je kunt zien had ik al mijn eigen familie met hun huis geselecteerd. Dit is hoe het werkt in De Sims 4. Tijdens de wereldselectie, kies je een huis in een van de regio's. Dan ga je naar je kavel, en daar zie je ook vooral je eigen omgeving. Je kunt zien dat mijn familie tegenover de Van de Kerkhof familie woont, en dat is ook terug te zien op de screens die ik een tijdje geleden maakte op mijn eigen kavel.

Hier zie je een screen met de rivier tussen twee regio's. Als je goed kijkt, zie je links ook weer het Van de Kerkhof huis (dat donkere huis), en daar tegenover is het huis van mijn familie te zien. Ik vind het zelf een heel mooie wereld. Maar het is wellicht te fel voor sommige mensen. Ik heb wel gehoord dat je het dus aanpassen bij de instellingen.

Nog een screen van Willow Creek. Het donkere huis is waar de familie Van de Kerkhof woont. Rechts op de screen is ook een klein park te zien.

Ik had ook een filmpje opgenomen waarin je een deel van Willow Creek kon zien. Helaas heeft EA deze video niet goedgekeurd. Ik heb het nooit mogen ontvangen. Ik gok dat dit komt omdat het een beetje van de achtergrond liet zien in de wereld. We weten allemaal dat die achtergrond er is, maar mijn video liet het wellicht iets te duidelijk zien. Ik vond het voor het grootste deel helemaal niet erg, die achtergrond. Het is in eerste instantie wel grappig om te zien. Maar als ik eerlijk ben heb ik liever zo'n achtergrond die er op foto's mooi uitziet, ook al zijn het maar platte graphics. Veel liever dan wat we in De Sims 3 hebben, waarbij het ZEER moeilijk is om een mooi terrein in de verte te creëren. Maar goed, dat is mijn mening.

Een paar leuke feitjes over de werelden:

  • Je Sims kunnen in de ene wereld wonen en toch de andere bezoeken of erheen verhuizen.
  • Er zijn publieke ruimten zoals parkjes waarbij Sims veel meer aanwezig lijken te zijn dan in De Sims 3.
  • Er zijn vrij te spelen gebieden.

Nieuwsgieirg naar Oasis Springs? Klik hier!

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Advertentie