Google+

Specials: Mijn real life huis in De Sims 4

woensdag, augustus 6, 2014 - 00:06

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Ik heb geprobeerd mijn echte huis na te maken in De Sims 4. En hoewel bovenstaande screenshot een eerdere versie laat zien, werkte het toch een heel stuk beter dan toen ik het probeerde in De Sims 3. Bovenstaande screenshot laat dus niet het volledige huis zien. Ik was helaas vergeten om een screenshot te maken van het eindresultaat. Maar zoals het hier is, is ook hoe je het later op de Gallery kunt downloaden, evenals de bewerkte en de uiteindelijke versie. Ik zal ze later ook op mijn site zetten zodra het spel uit is! Happy

Hieronder kun je een aantal screenshots zien die ik heb gemaakt met behulp van mijn huis video. Niet allemaal in geweldige kwaliteit, maar je krijgt wel een idee wat ik ermee heb gedaan! Het enige waar ik achterkwam is dat ik de trap niet precies bovenop de andere kon zetten, en om mijn huis goed na te maken zoals het in het echt is, moest die trap er precies bovenop. Ik heb uiteindelijk de tweede trap iets naar achteren geplaatst, maar dat betekende dus dat ik de grote slaapkamer moest aanpassen. De grote slaapkamer heeft eigenlijk een walk-in closet. In dit huis zit er dus een gang tussen de slaapkamer en de walk-in closet. Ach ja. Ik vind het eindresultaat nog steeds een heel stuk beter gelukt dan in De Sims 3. Oh en ik heb ook de texturen aan de buitenzijde van het huis anagepast, want ik vind de stenen en planken in het echt al niet mooi, en in de game vond ik het ook niet mooi (ligt dus niet aan de game, het is gewoon saai LOL!).

Hier zijn wat screenshots van de binnenkant van het huis:

Keuken

Dit is vrijwel hetzelfde als in het echt. Ik heb wel andere stoelen, maar ik vond deze een stuk mooier dan mijn eigen stoelen. :P

 

Hal tussen keuken en woonkamer

Leuk weetje: Als je boekenkasten tegen elkaar aan zet, worden ze samen een grote boekenkast. Dus als je dan een boek in een van de boekenkasten wil doen, dan komt het boek ook in de aansluitende boekenkasten terecht.

 

Woonkamer

Het enige hier wat niet echt klopt is het bankstel. Ik heb een vergelijkbare bank, maar dan een hoekbank. En er zitten geen hoekbanken in het basisspel.

Als je mijn schokkerige manier van filmen niet erg vind, bekijk dan ook de huisvideo! :D

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Advertentie