Google+

Specials: Dag 1: San Francisco bezoeken

maandag, augustus 4, 2014 - 23:19

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Na onze suuuuuuuuuuperlange vlucht (zelfs nog iets langer in verband met de 2+ uur durende vertraging) hadden we de Welkomsmeeting bij het Sofitel op maandagavond. Maar op een gegeven moment zei Ange dat ze naar de brug wilde. En ik had al met Sara afgesproken dat we absoluut naar de stad zouden gaan, hoe dan ook. Dus dat is precies wat we deden. We hebben onze camera's gepakt en zijn op pad gegaan. We bestelden twee taxi's en zijn richting de brug gereden. Een taxi had vooral de Franstaligen erin, inclusief Ange. En de andere taxi was een groep van mensen uit verschillende landen: Sara, GregAlexis, Michael, en ikzelf natuurlijk! Het was best wel krap in de taxi, maar dat was oke.

 

 

 

Het enige probleem was dat ik echt autoziek word, en achterin de auto zitten hielp dan ook niet. Ik had ook al een tijdje niet meer gegeten en ik had best wel honger. Oh en daarbij kwam ook nog dat ik al 48 uur geen fatsoenlijke slaap meer had gehad. Dus mijn wereld draaide vrij letterlijk in het rond. Maar ach, we gingen naar de Golden Gate Bridge, dus ik was hoe dan ook blij!

Rosie bij de Golden Gate Bridge! :D

 

Ik moet toevoegen dat ik nog nooit de brug in het donker heb bezocht. En aangezien we er 's avonds heen gingen, had ik nu eindelijk de kans om er een paar mooie foto's te maken. :D

 

We hebben een heleboel selfies gemaakt en ook een aantal groepsfoto's, en ook normale foto's. :P

SimsVIP: Freezer Bunny is chillen at the Golden Gate Bridge!

 

Groep Selfie! San Francisco op de achtergrond!
Foto door Greg

 

Ik aan het poseren met Freezer Bunny en Grim Bunny, met de Golden Gate Brug op de achtergrond.
Foto door Greg

 

We waren allemaal foto's aan het maken van deze geweldige brug!
Foto door Greg

 

Het enige probleem was dat er een of andere avondklok is ingesteld op de Golden Gate Bridge. De hekken sluiten, en surveillerende auto's roepen om dat je van de brug af moet (iets in die zin in ieder geval) als je er toch overheen loopt. Wat moeten we dan doen? Er vanaf springen? We probeerden juist van de brug af te geraken lol. Maar goed, we zijn de hele brug overgestoken, en aan het einde van de brug bleek dat er geen taximeneer aanwezig was. Hij zou daar eigenlijk op ons wachten. Maar ik denk dat we ergens maar blij moeten zijn dat hij er niet stond, want hij zou ons een boel geld hebben afgetroggeld, gok ik. Dus gingen we maar op zoek naar een andere taxi. En we hebben er ook een gevonden hoor! Maar die was dus nog kleiner dan de taxi waarmee we naar de brug waren gereden. En dus eindigden we met 4 mensen achterin gepropt. Had ik al gezegd dat het illegaal is om 4 mensen op de achterbank te hebben? Nee? Nou, bij deze. Maar ondanks de pijn (Michael zat links van mij, en Greg zat op mijn rechterbeen) was het enorm leuk. Ik had het voor geen goud willen missen. 

We waren het allemaal eens, niemand kon dit nog van ons afnemen. We hebben het gedaan. We zijn erheen gegaan. Dat was ons momentje. :D

Sara's foto. Ik denk dat Greg deze heeft gemaakt?

 

Om meer te lezen over de rest van de eerste dag, lees mijn Vlucht en Welkom blog post!

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Advertentie

Mastodon - Mastodon