Google+

Specials: Dag 1: Vlucht en Welkom!

zondag, augustus 3, 2014 - 00:56

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Een tijdje geleden ben ik uitgenodigd door EA om naar De Sims 4 Creator's Camp te gaan. Ik zag dat absoluut niet aankomen. Maar tjonge jonge wat was ik blij! Dus op maandag 28 juli 2014 reisde ik af naar Schiphol/Amsterdam. Daar nam ik afscheid van mijn familie. Ik had er wel moeite mee, aangezien ik nog nooit overzee ben gegaan zonder mijn partner. En deze keer liet ik ook onze zoon achter. Na veel gestress met mijn koffer - ik kreeg deze maar niet op slot - zwaaide ik mijn familie nog eens uit, en ging toen richting de paspoortcontrole. Ik ontmoette eerst Sara, en enige tijd later kwam Toke Beerens (Telegraaf) erbij. Ons vliegtuig had eigenlijk al om 9:50u moeten vertrekken. Maar we moesten wachten op het vliegveld omdat er blijkbaar onweer was. In totaal had ons vliegtuig meer dan 2 uur vertraging. Maar rond het middagsuur konden we dan toch eindelijk vertrekken! De vlucht was enorm oncomfortabel. Maar het glutenvrije eten was wel erg goed te doen!

 

 

Na een 10,5 uur durende vlucht kwamen we eindelijk aan op SFO!

 

Na de hele controle ontmoetten we de Fransen! Daarbij zaten onder andere Greg van SimCookie en Ange van Simsoucis (ook al komt Ange eigenlijk uit België haha).

 

Buiten zagen we Minraed van Simatography/SIFF en Riccinumbers van The Sims Resource. Zij vertelden ons dat ze Rachybop op het vliegveld waren kwijtgeraakt. Ze was goed terechtgekomen overigens, ze was al met een shuttle naar het hotel gegaan!

Meerdere mensen belden voor een shuttle naar het Sofitel hotel. Toen er eindelijk eentje verscheen gingen we er vlug op af. De chauffeur van de shuttle hield zich bezig met het inladen van de koffers, en wij namen plaats in de shuttle zelf. We waren met 13 man, dus hij had niet genoeg plek voor ons allemaal. Maar een deel van ons kon in de shuttle die kort erna verscheen. We kregen een flesje koel water van de chauffeur, en gingen daarna op weg!

Onderweg naar het hotel heb ik veel foto's gemaakt, vooral ter inspiratie, hoewel de meeste foto's ook wel als herinnering dienen. Er waren amper foto's echt heel goed. Maar het gaat om de gedachte, toch? Ik kwam zelfs op een gegeven moment een Belmont bord tegen, maar toen ik die eenmaal zag, waren we er alweer voorbij gereden. Ach ja. Volgende keer beter? Durf ik over een volgende keer te dromen? :P

 

Bij het hotel gingen we direct inchecken. En hoe graag ik ook even een momentje rust wilde, er was gewoonweg GEEN tijd voor lol. We hadden plannen gemaakt om onze baggage te dumpen op onze kamers, even snel op te frissen, en daarna weer naar beneden te gaan om dan een kort bezoekje aan de lokale supermarkt te brengen. Ik had wat glutenvrije snacks enzo nodig. Dus ik deed m'n best mezelf zo snel mogelijk op te frissen, rende daarna naar beneden, kwam erachter dat de meiden al zonder mij er vandoor waren gegaan, rende achter hen aan (wat in mijn geval betekent dat ik snel liep, want rennen kan met deze benen helaas niet). En pas toen we zowat bij de supermarkt waren aangekomen had ik ze ingehaald haha. In de supermarkt haalde ik wat glutenvrije snacks, een smoothie voor het ontbijt, kauwgum, een paar flesjes water (Arrowheads!), en een boodschappentas. Ik probeerde het te betalen met mijn pas, welke ik vooraf in mijn eigen land geactiveerd had. En het had moeten werken. Maar dat deed het dus niet. Gelukkig hielp Sara mij uit de brand (dank je wel meid!) zodat ik toch mijn boodschapjes kon halen. Nadat iedereen de boodschappen had, liepen we terug naar het hotel, om daar vervolgens weer rap alle spullen op de hotelkamers te dumpen, en weer naar beneden te lopen.

In de lounge moest ik het een hele papierwinkel ondertekenen. Het gewoonlijke, NDA's enzovoorts. Maar deze keer moest ik ook een US tax form ondertekenen. Een US tax form? De gedacht alleen al vind ik eng. Ik bedoel ik heb mijn Nederlandse belasting al en dat is prima. Maar dit was toch wel andere koek. Ik heb het overleeft hoor. Toen ik eenmaal alles had ondertekend kreeg ik mijn badge, een stapeltje papieren (met ons schema erop en andere nuttige info), en een goodie bag!

Heel erg blij met die goodie bag... Zoals Ange haar onderschrift ook al stelde: "My preciousssss"
Foto door Ange/Simsoucis

 

Buiten zag ik zooooveel bekende gezichten. Mensen die ik al eens had ontmoet, en mensen die ik online al had gezien, maar nog niet in het echt. En ook wat nieuwe mensen. Het was allemaal erg spannend en overweldigend. Had ik al gezegd dat ik niet alleen erg opgewonden was maar ook een beetje (heel erg) angstig op momenten als deze? Mijn enthousiasme won het van de angst, geloof ik. Ik kwam aan de tafel terecht met James aka The Sim Supply, Rachybop en Michael van SimTimes. En, ook aan diezelfde tafel zag ik Mollie aka The English Simmer. Ik denk dat ik een soort piepgeluid maakte toen ik haar zag. Normaal ben ik niet zo van het fangirlen. Maar ik had niet verwacht dat ze ook op het event zou zijn, dus dat was een leuke verrassing! :D

 

Plumbob Cakepops! Kon deze niet eten (gluten), maar ze waren wel mooi om te zien. :P

 

Greg en ik waren met deze mooie plumbob cakepops aan het spelen, toen Alexis van SimsVIP ineens verscheen en onze namen schreeuwde. Een paar knuffels later gebeurde dit:

Herenigd, de drie simmeteers? Greg, Alexis, et moi! :P
Foto door Greg

 

Grim Bunny heeft hier wel serieuze swag!

 

Heel veel selfies en maffe babbels later, vertelde Ange ons dat ze naar de Golden Gate Bridge wilde gaan. Nou ja ik denk het zoiets was. Ik geloof dat het Ange was. Maar bij het horen van San Francisco kon ik me niet meer concentreren haha! Dus ja, we zijn naar San Francisco gegaan! Ik heb hier een aparte blog aan gewijd, deze kun je hier lezen. :D

Toen we weer terug kwamen in het hotel gingen Alexis, Greg, en ik naar de hotelkamer van Alexis voor wat roomservice, aangezien we allemaal erg veel honger hadden. Ik heb uiteindelijk van mijn glutenvrije chips en mueslirepen gegeten, en ik kreeg een BFF coke van Alexis. Dank je wel Lexi. :P

 

En dat was mijn eerste dag. Het was een hectische en lange eerste dag, maar we hadden GEEN SPIJT haha. We hadden zoveel lol, en dit was nog maar het begin van de week!

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Advertentie