Google+

Andere SimCity previews

woensdag, januari 30, 2013 - 12:00

Vanavond zullen we deel 3 (wat tevens het laatste deel is) van onze SimCity hands-on preview posten. Voor nu wil ik jullie vragen om even bij onze collega's van Platinum Simmers en Simparool langs te gaan. Zij hebben namelijk hetzelfde event bijgewoond en hebben intussen ook artikelen online! Platinum Simmers heeft een Engels artikel, en het artikel van Simparool is in het Nederlands. Beide hebben ook unieke screenshots.

Platinum Simmers:

To begin with, you need to pick a region. Within this region, you need to choose a city to play - regions can have anywhere between 3 and 16 cities to play around with, so there is plenty of choice. Not sure which city might be for you? No problem. Each city has a preview button detailing what it has to offer in terms of resources. We strongly recommend you pick one that has water as it makes life much, much easier!

Simparool:

In de regio’s kun je niet alleen steden bouwen, maar ook zogenaamde ‘great works’ (we weten niet precies hoe ze dit in het Nederlands vertaald hebben). Dit zijn speciale gebouwen of complexen die bijna even veel grond nodig hebben als een normale stad. Denk aan een internationaal vliegveld, een zonne-energiecentrale, een raketbasis of zelfs een arcology. Een arcology is een complete zelfvoorzienende stad in een gigantisch futuristisch gebouw, terug van weg geweest uit SimCity 2000. Waarschijnlijk zal je dit gebouw ook de ruimte in kunnen lanceren, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon