Google+

Previews

De geweldige Cheetah heeft het laatste deel van onze hands-on geschreven!

Snel! Ga lezen!

Vanavond zullen we deel 3 (wat tevens het laatste deel is) van onze SimCity hands-on preview posten. Voor nu wil ik jullie vragen om even bij onze collega's van Platinum Simmers en Simparool langs te gaan. Zij hebben namelijk hetzelfde event bijgewoond en hebben intussen ook artikelen online! Platinum Simmers heeft een Engels artikel, en het artikel van Simparool is in het Nederlands. Beide hebben ook unieke screenshots.

Platinum Simmers:

Nou, deel 2 van onze SimCity hands-on preview staat online! Nieuwsgierig?

Beginnen met lezen!

Eerder deze maand waren we uitgenodigd op een SimCity evenement in Nederland. Het is voor mij eigenlijk de eerste keer dat ik niet zelf ben gegaan. Cheetah (die jullie wellicht kennen van The Sims Zone) is naar het evenement geweest in mijn plaats. Dus bedankt Cheetah, voor het bijwonen van het evenement en natuurlijk ook voor het schrijven van het leuke artikel. De komende dagen zetten we de andere delen online.

EA Nederland heeft ons pas geleden uitgenodigd om naar de Gamescom in Keulen, Duitsland te gaan. Daar zijn we bij Darkspore achter gesloten deuren geweest, bij de EA Business Lounge, voor een exclusieve presentatie. Onze preview staat nu online!

Lees onze DarkSpore preview!

We hebben ook presentaties van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen gezien. De previews voor die spellen vind je in de SimsNetwerk Gamescom 2010 Special.

Het heeft eventjes geduurd, maar het is nu toch echt af en online! Ik had niet verteld dat ik naar Londen was geweest voor een sneak peek van Spore, omdat ik niet zeker wist of dat bekend gemaakt mocht worden. Dat maakt het niet minder leuk, want ik heb Spore eindelijk écht gespeeld. En van mijn ervaringen heb ik een preview geschreven. Om deze te lezen, klik je op het plaatje hieronder:

Advertentie

Mastodon - Mastodon