Google+

SimCity - Nieuws

SimCity is eindelijk offline te spelen!

Ruim een half jaar na de PC-lancering is het dan eindelijk zo ver: Maxis heeft SimCity voor de Mac uitgebracht. Als je het spel eerder hebt aangeschaft hoeft dat niet opnieuw: alle versies van SimCity, digitaal of in doos, kunnen gebruikt worden om het spel zowel op PC als Mac te spelen. Om het spel op Mac te spelen moet je Origin gebruiken om het spel zoals gebruikelijk te installeren en te starten.

Nu update 6 is uitgerold, heeft Maxis update 7 aangekondigd. Deze update wordt op dit moment ontwikkeld, en brengt een waslijst aan verbeteringen aan het verkeer met zich mee. De voornaamste aanpassing is dat voertuigen hun bestemming zullen claimen voordat ze vertrekken. Hierdoor zullen ze minder snel samenklonteren. Ook verkeersopstoppingen op drukke wegen worden beter afgehandeld en voertuigen zullen sneller acceleren en afremmen, waardoor ze soepeler uit gebouwen gaan en kruisingen oversteken.

SimCity op Facebook heeft zojuist deze sceens gepost waarop je een aantal van de nieuwe features kunt zien die binnenkort beschikbaar zijn:

Update 6 Changes Currently in Testing

 

Prima Games heeft zojuist getweet over de SimCity Prima Games guide die nu beschikbaar is als iBook!

Burgemeesters! SimCity Update 5, welke helemaal in het teken staat van multiplayers en meerdere steden fixed en verbeteringen, komt aankomende dinsdag uit:

Hi Mayors – below you'll find the notes that are in development for Update 5.0.

Mayors – today we are announcing the Mac version of SimCity has moved its release date from June 11 and will now be available digitally worldwide in August.

Learn more about the Mac version and future PC updates from Senior Producer Kip Katsarelis: http://bit.ly/11vb6yg

Dat is best wel een fors uitstel. Ik geloof dat ik blij mag zijn dat ik Bootcamp geinstalleerd heb hier.

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon