Google+

Simpedia: SimCity

Media

Introductie

Samen de wereld veranderen De enige echte stadsimulator is terug! Ontwerp de stad van je dromen en maak keuzes die de toekomst van je stad en je Sims bepalen. Elke beslissing, groot of klein, heeft echte gevolgen. Als je in zware industrie investeert, bloeit je economie op, maar de toenemende vervuiling heeft gevolgen voor de gezondheid van je Sims.Ga je voor groene technologie, dan verbeter je de levensstandaard van je Sims, maar riskeer je hogere belastingen en meer werkloosheid. Werk samen met je vrienden en los internationale uitdagingen op: lanceer een spaceshuttle, verminder het broeikaseffect of bouw prachtige wereldwonderen. Daag elkaar uit via de internationale en regionale klassementen en ontdek welke stad het rijkst, het vervuildst of het gelukkigst is!

Kenmerken

  • Prachtige werelden - Creatieve en volledig aan te passen wereld boordevol unieke gameplay-extra's, inclusief een leuke, tastbare interface.
  • Sims met een mening - De Sims in je stad houden je persoonlijk op de hoogte en het is aan jou om hun behoeften te vervullen. Bied je de Sims een luisterend oor en lopen ze met je weg? Of misbruik je je macht voor roem en het grote geld?
  • Richt je op wat je leuk vindt - Verander je stad in een casinohemel, een gigantisch industrieterrein, een onderwijsparadijs, of iets heel anders en kijk toe hoe je stad een unieke look en sfeer krijgt.
  • Multiplayer - Bouw voor het eerst een regio met je vrienden! Speel met of tegen elkaar in regionale en internationale uitdagingen en neem beslissingen die van invloed zijn op de overkoepelende SimCity-wereld.
  • GlassBox Engine - SimCity introduceert GlassBox, de revolutionaire simulatietechnologie waarmee je invloed uitoefent op individuele Sims-levens, afzonderlijke steden en zelfs meerdere steden tegelijk.

Release Dates

Releasedatum VS: 
5 mrt 2013
Releasedatum EU: 
7 mrt 2013
Releasedatum VK: 
8 mrt 2013

Ratings

PEGI 7

Advertentie

Mastodon - Mastodon