Google+

Lisanne: My first Sims event

vrijdag, februari 25, 2011 - 22:10

Op dinsdag 22 februari 2011 was SNW uitgenodigd in Amsterdam voor het Sims Middeleeuwen evenement! Ikzelf vond het jammer dat ik zo weinig nieuws te weten kwam, en omdat ik al een behoorlijk verslag had geschreven in Duitsland, vroeg ik dit keer aan Lisanne of ze haar ervaringen wilde opschrijven en aan mij kon doorsturen voor op de website! Dat heeft ze gedaan. En hier is haar stukje.

Zonder goed te weten wat ik moest verwachten, maar met veel zin, vertrok ik Dinsdag richting Amsterdam voor de presentatie van Sims Middeleeuwen.

Het begon met een presentatie van... hoe heet hij ook alweer? :P (Aaron Cohen, red.). Met humor en presentatieskills liet hij een deel van de mogelijkheden van het spel zien. Vanaf een afstand zag het spel er al goed en mooi uit. Na de presentatie werd ook duidelijk dat dit een heel nieuw spel wordt met uitbreidingen.

Toen werd het toch echt tijd om zelf het spel te gaan spelen. Met zijn tweeën waagden we ons aan het maken van ons eigen koninkrijk. Wat natuurlijk meteen opviel was dat de Sims er veel realistischer uitzagen dan in de vorige Sims games. De omgeving zag er goed uit, met heel veel details. Echt vergelijken kan ik natuurlijk niet, omdat ik nog niet veel ervaring heb met de Sims spellen. Voor mij als leek zag het er in ieder geval aantrekkelijk uit, met veel mogelijkheden.

Ondanks mijn onwetendheid op het gebied van de Sims, snapte zelfs ik meteen (met wat hulp van een ervaringsdeskundige) wat de bedoeling was en wat ik allemaal kon doen. Die hulp was vooral nodig omdat ik niet zo'n zin had om in de korte tijd die we hadden alles door te gaan lezen, maar alles wordt wel goed uitgelegd.

Na een tijdje gespeeld te hebben, en wat gevechten gewonnen te hebben, was het helaas veel te snel weer tijd om, met een leuke, goed gevulde, goodiebag naar huis te gaan!

Wie weet, als het spel eenmaal in de winkel ligt, ga ik het wel kopen en uitvinden hoe verslavingsgevoelig ik ben!

Een bedankje gaat uit naar EA voor deze bijzondere ervaring! En natuurlijk ook een bedankje voor SNW omdat ik namens SNW mee mocht!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon