Google+

Easter Bunny Stuff Pack Aangekondigd

woensdag, april 1, 2009 - 10:41

Vandaag heeft EA een nieuw stuff pack aangekondigd: Easter Bunny Stuff. Met maar een week voor Pasen, heeft EA dit laatste stuff pack aangekondigd voor De Sims 2. Door de vertraging van De Sims 3, hebben veel fans geklaagd dat er teveel tijd zat tussen het laatste stuff pack (Villa & Tuin Accessoires) en de release van het vervolgspel De Sims 3. Tim LeTourneau, producer van De Sims 2 en de eerste paar uitbreidingspakketten, heeft voor een nog onbepaalde tijd vrijaf genomen van MySims om de productie van het Easter Bunny Stuff pack te kunnen doen. In het persbericht zei hij: "Fans staan te springen om meer content van EA voor hun Sims 2 spellen. Easter Bunny Stuff zal een geweldige toevoeging zijn om aan deze behoeften tegemoet te komen, met nieuwe karakters en speciaal eten." Het pakket zou zo rond de 60 items moeten bevatten, waaronder Paashaas outfits en nieuwe ontbijtmaaltijden: gekookt eitje, traditional eggs benedict, chocoladepaaseitjes. Verder vind je veel kleurruhje decoratie items in het pakket, gecombineerd met een nieuwe "Hide and Seek Easter Egg" interactie. Natuurlijk zal ook Meneer Paashaas zelf in het spel verschijnen. De tijd om te beslossen is maar kort, het pakket zal volgende week al in de winkels te vinden zijn, precies op tijd voor Pasen..

[Update] Natuurlijk is al het bovenstaande nep, een 1 April grap door SNW, The Sims Zone, DMS2C, SimParool en Sims 3 Nieuws. Haast je volgende week dus niet naar de winkels voor deze uitbreiding, je zult 'm niet vinden. En de screenshots hieronder? Trucage, dankzij Sims die een WC ontstoppen met een konijnenpak aan. We hopen dat je hebt gelachen, zelfs een Maxoid is erin getrapt!

The Sims 2 Easter Bunny Stuff Pack The Sims 2 Easter Bunny Stuff Pack

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon