Google+

De Sims 2 Ultieme Collectie binnenkort op Origin

dinsdag, juli 15, 2014 - 20:28
The Sims 2: Double Deluxe box art packshot US

De Sims 2 logo

Ik ontving vandaag een e-mail over De Sims 2 op mijn Origin account en hoe deze in de toekomst niet langer ondersteund zal worden. Geen zorgen, ze gaan het niet helemaal eraf halen. Ze gaan het vervangen met De Sims 2: Ultieme Collectie.

Beste Origin-gamer,

Jouw huidige versie van De Sims 2 zal vanaf 22 juli 2014 niet meer technisch ondersteund worden. We willen dat jij de meest recente versie van De Sims 2 in je collectie hebt, dus je zult een gloednieuwe aanvulling vinden in jouw Origin-bibliotheek: De Sims 2 Ultieme Collectie.

Dit is de meest recente versie van De Sims 2 en de versie die nog steeds door Origin ondersteund wordt. Deze versie bevat ook heel wat meer materiaal dan jouw huidige versie van De Sims 2.

De Sims 2 Ultieme Collectie zal automatisch in jouw Origin-bibliotheek verschijnen. Je moet de game downloaden en op je computer installeren, voordat je 'm kunt spelen.

Je kunt als je wilt jouw huidige versie van De Sims 2 blijven spelen, maar vergeet niet dat dit een oudere versie van de game is, die binnenkort niet langer technisch ondersteund zal worden. Om ondersteuning te blijven ontvangen voor jouw voortgang met De Sims 2, waaronder Sims-personages, huizen, enz. zul je jouw opgeslagen bestanden van De Sims 2 over moeten zetten naar de Ultieme Collectie. Ga naar http://help.ea.com/en/article/backing-up-your-sims-2-files voor meer informatie over het maken van een back-up van je gegevens.

Zo gauw je de levens van je Sims hebt overgezet naar De Sims 2 Ultieme Collectie, kun je de games binnen jouw Origin-bibliotheek beter organiseren door jouw eerdere versie van De Sims 2 te verbergen. Klik op de titel van De Sims 2 binnen jouw gamebibliotheek om de optie te zien waarmee je deze game kunt verbergen. We hebben nog meer instructies voor je, mocht je die nodig hebben.

We vinden het leuk dat je nog steeds blij bent met De Sims.

Ik heb werkelijk GEEN idee wat er nou in deze collectie zal zitten. Maar ik hoop dat het een complete collectie zal zijn met alle uitbreidingen, accessoires pakketten, en store spulletjes voor De Sims 2. Zou het heel wat makkelijker maken om te installeren van nu af aan. Maar goed ik heb dus geen idee hoe het precies in zijn werk gaat en wat erin zit. We zullen nog even tot komende week (ik gok 22 juli) moeten wachten tot de nieuwe versie op onze Origin accounts staat, Als je in het bezit bent van De Sims 2 spellen op Origin, dan zal deze collectie vanzelf op jouw account verschijnen.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon