Google+

Valentine's Day 2007 Downloads

woensdag, februari 14, 2007 - 06:23
Valentine's Day 2007 downloads

De afgelopen maanden voelde ik me erg ziek. Ik ben vaak naar het ziekenhuis geweest en ik voel me nog steeds niet goed. Niet eens een beetje. Maar dat weerhoud me er niet van downloads te maken. En ik kan ook beloven dat jullie de komende maand de ene verandering na de andere zullen zien op Simsnetwerk. Maar ik kan er verder nog niets over zeggen, behalve dat je het beste SNW kunt bezoeken om zelf te zien wat die veranderingen inhouden. Happy

Voor speciale momenten, moet je wel downloads maken. Dus dat heb ik gedaan. Fijne Valentijnsdag aan jullie allemaal toegewenst. Ik hoop dat jullie deze skins leuk vinden. Klik op het plaatje om de downloads te bekijken en te downloaden. Als je me een plezier wilt doen, zeg dan gewoon simpelweg dankjewel als je het leuke downloads vind. Op die manier, weet ik dat de mensen mijn werk waarderen en daar put ik energie uit.

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief